Capcom, Monster Hunter: World x The Witcher 3 Ortaklığı Hakkında Daha Fazla Ayrıntı Ortaya Koyuyor

Monster Hunter World'ün ücretsiz güncellenmesi Perşembe günü yayınlandı.

CAPCOM, Perşembe günü resmi olarak başlatılan ücretsiz güncellemenin ardından Monster Hunter: World ve The Witcher 3: Wild Hunt işbirliğine dair ayrıntıları yayınladı. İşbirliği, birincisi Geralt'ı oynanabilir bir karakter olarak bir hikaye kampanyası içeren, ikincisi ise 15 Şubat - 1 Mart arasında HR50 + Hunters için sınırlı süreli çok oyunculu etkinlik arayışı içeren iki bölüme ayrıldı.

CAPCOM ayrıca Geralt'ın Monster Hunter x dünyasında ortaya çıkan ve The Witcher 3'ün canavarı olan Leshen'e karşı savaşını gösteren bir video yayınladı.  Ayrıca videoda çifte bıçaklarını ve zırh setinin tanıtılması amacıyla Ciri de bulunmakta. Zırh seti ve çifte bıçaklar kısa süreli olan Contract: Woodland Spirit etkinlik görevi ile elde edilebilecek.

Geralt α tam zırh seti, Sword & Shield weapon Witcher's Silver Sword ile birlikte hikaye savaşının bitmesinin ardından işlenebilir olacak. Paliko arkadaşınız için Nekker α tam zırh seti ve Lanetli Personel α'nın kilidi açılacak.

Doug Cockle işbirliğiyle Geralt'ı seslendirmeye dönecek.

               Image

Ücretsiz başlık güncellemesi, PS4 sürümü 6.00 ve Monster Hunter: World'ün Xbox One sürümü 6.0.0.0 için geçerli olacaktır. Oyun 26 Ocak 2018'de dünya çapında başlatıldı ve dünya genelinde 11 milyondan fazla kopya gönderdi.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları