Büyülü Kızlar, Genç Şövalyeler: Our Last Crusade or the Rise of a New World
BOFURI'den Shin Oonuma ve Mirai Minato fantezi anime projesinin başındalar.

Yazar Kei Sazane ve çizer Ao Nekonabe'nin Our Last Crusade or the Rise of a New World (Kimi to Boku no Saigo no Senjō, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen) hafif romanından uyarlanan TV animesi için görsel ve anime ekibi hakkında bilgiler paylaşılmış durumda. 

Image

Shin Oonuma (BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense., ef: a tale of memories, Dusk maiden of Amnesia, WATAMOTE) ve Mirai Minato (BOFURI: I Don't Want to Get Hurt, so I'll Max Out My Defense., Fate/kaleid liner Prisma Illya, Masamune-kun's Revenge, Miss caretaker of Sunohara-sou); SILVER LINK'te animeyi yönetecek iki yönetmen olarak karşımıza çıkarlarken, Kento Shimoyama (Death March to The Parallel World Rhapsody, Good Luck Girl!, Servant × Service, The Ones Within) serinin senaryosunu yazıyor, Kaori Sato (BOFURI: I Don't Want to Get Hurt yapımının bölüm animasyonlarından sorumlu yönetmen, so I'll Max Out My Defense., Dusk maiden of Amnesia, Masamune-kun's Revenge, Shomin Sample) karakterleri tasarlarken animasyon ekibini de yönetecek kişi olarak karşımıza çıkıyor. 

Yen Press hafif roman ve bu romandan uyarlanan manganın hikayesini şu şekilde anlatıyor: 

Image

Bilimsel olarak gelişmiş imparatorluk ve Nebuliler arasında yıllarca süren büyük savaşlar yaşandı. İmparatorluğun en geç ve başarılı şövalyesi, rakip ulus olan büyülü kızların dünyasındaki genç prensesle tanışır. Düşman olmalarına rağmen, genç şövalye prensesin güzelliği, onuru ve yaşam tarzı tarafından resmen büyülenir. Peki bu aralarındaki savaşın son bulmasına yetebilecek bir sebep midir? 

Kadokawa, hafif romanı Mayıs 2017'de Japonya'da satışa çıkarmış ve ardından manga adaptasyonu Mayıs 2018'de Hakusensha'nın Young Animal dergisinde yayımlanmaya başlamıştı. Hafif romanın 9. manganın da 3. cildi Aralık ayında satışa sunulmuştu.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları