Büyük Savaşa Hazırlanın; Cells at Work! CODE BLACK Başlıyor
Sağlıksız bir vücut içindeki spin-off seri 2021 Ocak'ta Japon televizyonlarında.

Image

Aniplex of America tarafından yakında yayınlanacak olan Cells at Work! CODE BLACK için İngilizce alt yazılı bir tanıtım videosu paylaşıldı. Bu videoda sağlıksız bir vücuttaki mücadele ve zorluklar gözler önüne seriliyor. Akane Shimizu'nun tıbbı komedi mangası Cells at Work!'ün spin-off'u olan Cells at Work! CODE BLACK; Shigemitsu Harada tarafından yazılmış ve Issei Hatsuyoshi tarafından resmedilmiştir. Manganın İngilizce versiyonu da Kodansha Comics tarafından yayımlanmıştır. 

Aniplex of America, Cells at Work! CODE BLACK'in hikayesini şu şekilde anlatıyor: 

Bir çaylak Kırmızı Kan Hücresi, vücudun her yerine çılgınca oksijen dağıtımı yapar. Vücudun yani iş yerinin Code Black'e geçmenin eşiğinde olduğu ortaya çıkar. İçki, sigara, stres, uykusuzluk... Acımasız kurumsal dünyadan çok da farkı olmayan, mesai üstüne mesai yapan hücreler hayatta kalma mücadelesi verirken ne düşünüyor olabilirler? Bu; vücudumuzun içi hakkında şahane bir hikaye. 

Image

Cells at Work! CODE BLACK Hideyo Yamamoto tarafından yönetilirken, anime stüdyosu Liden Films. Seri, Japonya'da Ocak 2021'de TV'de gösterime başlayacak. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları