Büyük Ölçüdeki Yuri!!! On ICE Etkinliği Tokyo ve Karatsu'da Başladı !!
Yuri !!! ICE'ın anime uyarlaması geçtiğimiz yıl sona erdi ... Fakat şans eseri hayran kitleleri için heyecanlı olayların sonu yok!

Image

6 Mart'da başarıyla başlayan proje hem Tokyo hem de Karatsu'da (Saga Bölgesi'nde anime için zemin oluşturduğu söyleniyor) gerçekleşti.

Tokyo olayı, Meiji Shrine Buz Pateni Pisti'nde yapıldı. Beklendiği gibi, hayranlarının yoğunluğu sevdikleri figür patencileri ile fotoğrafl çekildiler!

Image

Tokyo olayının aksine, Karatsu etkinliği yaklaşık iki ay sürecek! Ziyaret eden taraftarlar, yalnızca satılık büyüleyici yerel ürünler ve işbirliği ürünleri bulabilirler değil, aynı zamanda orijinal kartpostallar ve bardak altlığı ile birlikte sınırlı zamanlı ortak çalışma menülerinin keyfini çıkarabilirler. Orijinal posterler de şehir genelinde sergilenecek.

Etkinliğin başlama gününü anmak için taraftarlar, Karatsu İstasyonu'nda toplandılar ve Karatsu Belediye Başkanı Mine Tatsurou posterler ile hevesli taraftarları karşıladı. Başkan ayrıca şunları söyledi: "Bu işbirliği Hasetsu ve Karatsu arasında gerçekleşti. Yuri hayranlarından çok fazla sevgi almaktan dolayı bizde çok mutluyuz !!! "(Hasetsu, Karastsu Yuri !!! on Ice'daki kurgusal kenttir.)


Yuri !!! on Ice - Tokyo

Süre: 6 Mart - 12 Mart

Yer: Meiji Shrine Buz Pateni Alanı


Yuri !!! on Ice - Saga

Süre: 6 Mart - 7 Mayıs

Yeri: Saga Bölgesi, Karatsu Şehri



https://otakumode.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları