Butt Detective Müziğin Ritmine Kapılıp Yanaklarını Sallıyor
Kenan Doğulu'dan geliyor: Shake it up bebeğim!

Oshiri Tantei (Detective Butt), ‘Pupu to Fumu to Kaiketsu Dance' isimli ilk dans videosunu 3. anime projesinin bir parçası olarak Youtube üzerinde yayınladı. 

Oshiri Tantei, Tororu tarafından yapılan bir çocuk kitabıydı ve 1.7 M sattı. Dedektifin popodan ibaret bir kafası var ve bu kafa sayesinde çözümlediği binlerce vakası var ve sorunları çözmeden önce de her zaman "Hmmmm, kokuyor." der. 

Yayınlanan videoda, karizmatik Detective Butt ve onun asistanı Brown'un eğlenceli bir şekilde dans etmesi gösteriliyor. CG olarak anime edilen video o kadar detaylı ki; Detective Butt'un sallanırken yanaklarında oluşan titreşimler bile kolaylıkla fark ediliyor. Danslar, Kyary Pamyu Pamyu'nun yedek dansçları olan Tempura Kidz tarafından yapıldı. 

23 Aralık 2017'den itibaren, Tokyo'nun Ikebukuro Sunshine şehrinde bu dansı öğrenecek kişiler için bir dans sınıfı bile açılacak. 

Megumi Ishitani tarafından yönetilen ve Yūko Sanpei, Ayaka Saitō, Takahiro Sakurai ve Ikkei Watanabe gibi önemli isimler tarafından seslendirilen kısa anime serisini anımsamak isteyenler için tanıtım videosunu da aşağıya bırakıyoruz. 

kaynak: manga.tokyo & toei animation jp

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları