Bungo Stray Dogs'un Spin-off Gag Animesi: Wan!
Ve tabi orijinal yapımın bütün oyuncuları yeniden bir arada.

Haziran ayındaki ilk duyurudan üç ay sonra, Neko Kanai tarafından çizilen Bungo Stray Dogs serisinin resmi spin-off gag mangası (daha çok çocuklara yönelik) Bungo Stray Dogs Wan'ın TV anime uyarlamasının yapılacağı doğrulandı. Yapım Ocak 2021'de Japonya'da gösterime girecek.

Bungo Stray Dogs Wan! Young Ace UP websitesinde 6 tankobon cilt olarak yayınlandı, karakterler ise chibi. TV animenin uyarlaması BONES・NOMAD tarafından gerçekleştirilirken Toshihiro Kikuchi (Dropkick on My Devil! - bölüm ve animasyon yönetmeni) yönetmen, yazar Kazuyuki Fudeyasu (That Time I Got Reincarnated as a Slime) senarist ve Hiromi Fusemi (Dropkick on My Devil!! Dash - animasyon yönetmen şefi) karakter tasarımcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Tabi ki orijinal yapımdaki oyuncular da performansları için çoktan yerlerini almış durumdalar.

 Image


Atsushi Nakajima: Yuto Uemura

Osamu Dazai: Mamoru Miyano

Doppo Kunikida: Yoshimasa Hosoya

Kyoka Izumi: Sumire Morohoshi

Ryunosuke Akutagawa: Kensho Ono

Chuya Nakahara: Kisho Taniyama


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları