Bungo Stray Dogs: Dead Apple Yeni Karakteri Tatsuhiko Shibusawa'ya Sunuyor
Film, 2018 baharının başında başlayacak.

Pazar günü Bungo Stray Dogs anime franchise'in resmi web sitesi Bungo Stray Dogs : Dead Apple için yeni bir karakter ortaya koydu.

Yeni karakter Tatsuhiko Shibusawa, Japon yazar ve aynı adı taşıyan tercümanın adını aldı.

Sango Harukawa karakterin görselini çizdi. Duyuruda karakterin ses aktörü söylenmedi.

Web sitesinde, geri dönen dört oyuncu bulunuyor:

Yuto Uemura, Atsushi Nakajima olarak

Mamoru Miyano, Osamu Dazai olarak

Kensho Ono Ryūnosuke, Akutagawa olarak

Kishō Taniyama,Chūya Nakahara olarak 

bulunuyor.

Web sitesindeki filmin  deyimi, "Kaybolmayacak Yaralar, süper güçler"

Takuya Igarashi, filmi BONES'de yönetmeye geri dönüyor. Yoji Enokido orijinal manga yazarı Kafka Asagiri'nin işbirliğiyle filmi yazmaya geri dönüyor. Nobuhiro Arai, karakter tasarımcısı ve baş animasyon direktörü olarak geri döndü; Fumihiro Katagai mekanik tasarımcı ve Taku Iwasaki müzik bestelemek üzere geri döndü. Kadokawa Animation filmi yayınlayacak.

Diğer Personel Üyeleri :

Sanat Yönetmeni : Yumiko Kondou

Yardımcı Sanat Yönetmeni : Hiroko Tanabe (Kusanagi)

Color Key : Yukari Goto

Kurgu : Shigeru Nishiyama

Görsel Yönetmeni : Tsuyoshi Kanbayashi

Ses İmali :  Glovision

Ses Yönetmeni : Kazuhiro Wakabayashi

İlk televizyon animesinin açılış teması şarkısını söyleyen grup olan GRANRODEO, filmin açılış teması şarkısını söylemek üzere geri döndü. Her iki anime mevsimi için biten tema şarkılarını söyleyen grup olan Luck Life, filmin kapanış teması şarkısını söylemeye geri dönüyor.

Kafka Asagiri ve Sango Harukawa'nın Bungo Stray Dogs mangasının ilk televizyon anime uyarlaması, Nisan-Haziran 2016'da yayınlandı ve Crunchyroll, Japonya'da yayınlandığı şekliyle diziyi yayınladı. Anime'nin 12 Aralık bölümünde Ekim-Aralık aylarında yayınlanan yeni dizisi ve Crunchyroll'un yayınladığı diziyi yeniden yayınladı. Funimation ve Crunchyroll, İngiliz dublajlı  dizisini yayınlamayı planlıyor.

Manga ayrıca bir sahne oynamasına ve bir akıllı telefon oyununa ilham veriyor.  OVA, 4 Ağustos tarihinde manga'nın 13. derlemesi ile yayınlanacak.

"Battle Action" hikayesi, doğaüstü güçlerle edebi figürlerden oluşan bir ligin çevresinde toplanır. Örneğin, gerçek hayatta Ryūnosuke Akutagawa, Akira Kurosawa'nın Rashōmon filmine ve Aoi Bungaku Serisi anime'nin Jigoku Hen (Hell Screen) yayına ilham kaynağı övgüler yazdı. Bungo Stray Dogs'ta pelerinini canavar benzeri bir varlık haline getirme ve değiştirme gücüne sahip. bu yazarlardan bazıları gizemli "Silahlı Dedektif Ajansı" nın bir parçasını birlikte çözerken diğerleri buna karşı gibi görünüyor.

Yen Press, manga'nın dördüncü cildini 19 Eylül'de İngilizce olarak yayınladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları