Bungo Stray Dogs Animesi 3. Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yeni sezon 12 Nisan’da prömiyer yapacak.

Kafka Asagiri ve Sango Harukawa’nın aynı adlı mangasından uyarlanan animenin yeni sezonu için resmi web sitesi Perşembe günü bir tanıtım videosu yayınladı. Web sitesi ve video ayrıca, animenin 12 Nisan günü saat 10: 30'da Tokyo MX'te, daha sonra o akşam Aichi, KBS Kyoto, Sun TV ve BS11 TV'de yayınlanacağını bildiriyor.

Önceki iki sezonunun ve filmin kadrosu üçüncü sezonda değişmiyor. Ayrıca Takuya Igarashi yönetmen ve Yoji Enokido da senarist olarak tekrar iş başında.  Anime BONES stüdyolarında yönetilecek.

Kadronun yeni üyesi Kenichi Suzumura, Katai Tayama karakterini canlandıracak. Şimdi evine kapanmış olarak yaşayan eski Silahlı Dedektiflik Ajansı üyesi Tayama, Kunikida'yı on yıldan beri tanıyan bir bilgisayar korsanı.   

                                          Image

GRANRODEO açılış şarkısı "Setsuna no Ai", Luck Life ise "Lily" adlı kapanış şarkısını seslendiriyor. Her iki grup da önceki televizyon anime ve Bungo Stray Dogs: Dead Apple filmi için tema şarkıları yapmıştı.

Asagiri Kafka’ nın yazıp Harukawa Sango’ nun resimlediği orijinal light novel serisi, her biri Japon edebiyat dünyasının önemli karakterlerinin adını taşıyan ve özel güçlere sahip dedektiflerden oluşan “Armed Detective Agency” grubunu merkeze alıyor. 3. Sezon, Fyodor Dostoyevsky isimli lider tarafından yönetilen “Rats in the House of Dead” adlı yeraltı organizasyonunu konu edecek.

Manga, önceki iki anime sezonuna ve bir anime filmine uyarlanmıştı.

Image

Kaynak: ann 1ann 2

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları