Bu Haftanın Oyunlarında - VR Kanojo
Herkes, basımları durdursun- Bunu yazarken bu haftanın en önemli oyunuyla ilgili duyuru kısa bir süre önce açıklandı.

Tabii ki, Gerald of Rivia Nendoroid'den bahsediyorum.

Uluslararası nerddom nabzını tutan bir koleksiyon şirketi varsa, kesinlikle Good Smile Company'dir. Nendoroid serisini, Doğu ve Batı oyunlarından popüler oyun karakterlerini de içerecek şekilde genişleterek gerçekten gungho yaptılar. Hedefte Owerwatch Nendroidlerini gördüm. Friggin'in hedefinde!

Nendoroidlerin bu kadar güçlü bir çekiciliğe sahip olmasının nedeni elbette ayrıntılarına dikkat etmeleridir: Harika aksesuarların bir araya gelmesiyle Geralt burada, klişeleşmiş formuna rağmen açık bir şekilde tanınabilir. En önemlisi, Küvette olması.

               Image

Ama işte bu harika şey: Nendoroid'lerin en çekici yönlerinden biri, figürler arasındaki parçaları değiştirebilme yeteneğidir, yani The Bathtub'u alıp başka bir Nendoroidin kafasını ona ekleyebilirsiniz. Bu inanılmaz olacak.

Her neyse, bu oyunlar için oldukça yavaş bir hafta daha, ama en azından büyük sürpriz Steam sürümü hakkında konuşabiliriz, değil mi?

… Hayır, bahsettiğim şey Radikal Heights dağınıklığı değil. VR Kanojo hakkında konuşuyorum.

             Image

Illusion, yetişkin PC oyunlarının tanınmış bir Japon tedarikçisidir ve geçtiğimiz birkaç hafta, onları ilk defa Batı piyasasına büyük bir giriş yaptıklarını gördük. Illusion geçtiğimiz günlerde Honey Select'i Japonya dışındaki (Honey Select Unlimited olarak) dağıtmak için erotik manga yayıncısı FAKKU ile ekip kurdu ve şimdi Steam aracılığıyla çok daha büyük bir kitleye VR Kanojo'yu piyasaya sürdüler.

Illusion'ın önceki ürün tekliflerinden bazıları ... iyiydi, tartışmalı olarak bu durum çok az olabilir. Dürüst olmak gerekirse, hem Honey Select Unlimited hem de VR Kanojo, oldukça uysal ve basit olduğundan, bu konuşmayı sürüklemekten hoşlanmıyorum.

                            Image

Şaşırtıcı bir şekilde, bu oyunların her ikisi de bazı ana haberlere ulaşıyor. HSU, daha önce de belirttiği gibi, sektörün her yerinde en iyi karakter yaratıcılarından birine sahip. Bu, ürünün tüm ana fikrinin “çekici bulduğunuz karakterin izlediği yol” göz önüne alındığında mantıklıdır. 

Bunu oldukça ilginç buluyorum. Bunun gibi oyunların bir izleyici kitlesine sahip olduğu açıktır, ancak ana pozlamayı elde etmelerini görmek inanılmaz derecede nadirdir. Mağazaların ezici bir çoğunluğu yalnızca Yetişkinlere Uygun oyunlara sahip olmayacak ve büyük çevrimiçi mağazalardan tamamen yasaklanmış durumda. Illusion'ın yüksek üretim değerleriyle de pek çok yetişkin oyun göremezsiniz. Bu ilginin yetişkin oyunları ve endüstrideki yeri hakkında daha fazla bilgilendirme ve tartışma yönünde ilk adımlardan biri olup olmadığını merak ediyorum.  Maalesef şüpheliyim.

DAHA FAZLA YO-KAI WATCH GELİYOR (JAPONYA'DA)

Sevilen (görünüşe göre ben hariç) Level 5 büyük markalarındaki gelecek oyunların Switch'e geleceğini söyleyerek kayda geçti. Switch'in global ölçekte deli gibi sattığı göz önüne alındığında bu şaşırtıcı bir durum değil.  Ayrıca, Japonya'da markanın popülerliği sürekli göz önüne alındığında, Yōkai Watch 4'ün gelmesi de sürpriz değil. Şaşırtıcı olan nokta ise hiç 3DS sürümü bulunmayan bir Switch özelliği olmasıdır.

Görüyorsunuz ki, 3DS, özellikle Japonya'da genç çocuklar arasında hala çok popülerliğe sahip ve başlıklar için en önemli izleyici kitlesi konumunda. Bu çocukların iyi bir parçası henüz Switch'e geçemedi, ancak Jibanyan'ın ve şirketin ilerideki maceralarının tadını çıkarmaları gerekecek. Ailelerine yeni bir konsol almaları için yalvaracaklar.

                              Image

Bu arada, Batı için hala Yōkai Watch 3'ün bir işareti yok. Gerçekten de, Level-5'in seriyi burada bir şey yapmaya çalışmasından vazgeçip atmadığını merak ediyorum - yüksek kitleli bir pazarlama baskısına rağmen, hiçbir zaman dikkate almıyor gibiydi.

ETRIAN ODYSSEY X 3DS İLE DEVAM EDİYOR

Ancak Yōkai Watch, 3DS'i boşaltırken, bir başka sevgili RPG serisi, piyasaya çıkarak gemide kalmaya devam ediyor.  Bu haftanın başlarında Atlus Japan, Etrian Odyssey X'i duyurdu fan-favorite zindan oyununun en son eseri geçtiğimiz sene Haziran ayında piyasaya çıkmıştı.

Etrian Odyssey X, dizinin en iyi elemanlarının bir araya getirilmesi için tek bir oyun olarak tasarlandı.Açığa çıkan bilgilere dayanarak, önceki oyunlardan, zindan tasarımlarından ve ortamlardan, önceki EO sınıflarından yeni bir Kahraman sınıfına kadar birçok yenilik olacak.

Tabii ki, milyon dolarlık soru, Atlus ABD'nin 3DS lokalizasyonu ile hala uğraşıp uğraşmayacağıdır. Söz konusu lokalizasyon muhtemelen bu yıl ya da 2019'da ortaya çıkacaktır.

Yine de, bir önceki EO sınıfları?  Her sınıfın en az bir maceraperestini, gerektiğinde değişime uğratmak için EO oyunları oynama eğilimindeyim, bu yüzden oyun tarzımı ayarlamam ya da bir eziyete hazırlanmam gerektiğini hissediyorum.

MÜCADELE OYUNU GENEL BAKIŞI: SNK HEROINES MÜCADELEYE KATILIYOR

SNK'nın dövüş oyunlarının hayranları için büyük bir hafta oldu… iyi, daha spesifik olarak, hayranlar için büyük bir hafta olmasının sebebi Kadın Karakterler oldu. İlk olarak bat King of Fighters XIV için Blue Mary duyurusuyla geldi, ve karakter 3.0 sürümü ile birlikte oynanabilir durumda. KOF'taki son çıkışından bu yana on yıldan fazla oldu, bu yüzden insanlar haklı olarak heyecanlı. 

Bazı SNK dışı haberlerde, bir Blazblue X Tag Battle Collector Edition, ABD için daha yeni ilan edildi ve oldukça düzgün görünüyor.

              Image

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları