Boys Be... -young adult- Mangası Eylül'de Çıkıyor!
Masahiro Itabashi ve Hiroyuki Tamakoshi'nin yeni mangası genç okurlara odaklanıyor.

Image


Kadokawa'nın Aylık Dragon Age dergisinin Eylül sayısında Masahiro Itabashi ve Hiroyuki Tamakoshi'nin Boys be... mangasına Boys Be… ~young adult~ adında yeni bir seri getireceği açıklandı. Manga genç ve yetişkinlere yönelik, onların seveceği türden aşk hikayeleri anlatacak. Manganın karakterleri içindeki çocuktan kurtulamamış yetişkinler olarak gözüküyor.

Tabashi ve Tamakoshi ilk Boys Be… serisini Weekly Shounen Dergisi'nde 1990'larda okuyucularına sundu, devamında Boys Be...2nd Season ve Boys Be...L Co-op geldi. 2009 yılında serinin başka bir bölümünü Kodansha'nın MiChao mobil aplikasyonunda Eylül 2009'da sundular ve aynı senenin Ekim ayında sonlandırdılar. Daha sonra Itabashi and Tamakoshi daha sonra seriye başka bir dergide devam ettiler. Kodansha'nın Magazine Special'ında, Kasım 2009'da başlayıp, Şubat 2012'de sonlandırdılar. 

Tokyopop Boys Be...2nd Season serisinin çoğunu ''2nd Season" başlığını kullanmadan Kuzey Amerika'da yayınladı. Right Stuf  2006 yılında serinin anime adaptasyonunu yaptı. Seri aynı zamanda bir çok live-action serilere ve müzikal oyunlara ilham kaynağı olmuştur.

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları