Bottom-tier Character Tomozaki Novelleri Anime Oluyor
Oyuncular hakkında olan seri 2016'da başlatıldı.

Image

Bottom-tier Character Tomozaki (Jaku-chara Tomozaki-kun) light novel yazarı Yūki Yaku ve Shogakukan'ın Gagaga Bunko etiketi ile, Cuma günü Twitter'da serinin bir anime projesine ilham verdiğini duyurdu. Anime için bir teaser sitesi de açıldı.

Image

Yen Press, seriyi İngilizce olarak yayımlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

Tomozaki, Japonya'da en iyi oyunculardan biridir ve fikrince, gerçek hayat oyununun en kötülerinden biri. Başarı için kesin kurallar yok, korkunç derecede dengeli ve hiçbir mantığı yok. Fakat, bir gün kendisi kadar iyi olan bir oyuncu ile tanışır ve ona birkaç oyun açığı öğretmeyi teklif eder…

Image

Shogakukan, Mayıs 2016'da Yaku'nun yazdığı ve Fly'in çizimlerinin yer aldığı ilk cildi yayımladı. 7. cilt 18 Nisan'da yayımlandı ve 8. cilt 18 Ekim'de çıkacak. Noveller, Takarajimasha'nın Kono Light Novel ga Sugoi! (This Light Novel Is Amazing!) kitabında son 3 yıldır en iyi 10 novel sıralamasında yer aldı.  Aralık 2017'de Square Enix's Gangan Joker'de bir manga uyarlaması başlatıldı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları