Boogiepop and Others Animesinin 6. Romanı 2 Saatlik Özel Bir Bölüme Uyarlanıyor
Yazar Kouhei Kadono ve illüstratör Kouji Ogata'nın Boogiepop and Others (Boogiepop wa Warawanai) adlı light novel serisinin resmi web sitesi, Pazartesi günü yayınlanan duyuruda, serinin Boogiepop at Dawn adlı romanın (serinin 6. romanı) animenin 10-13 bölümlerine uyarlayacağını açıkladı.

10'dan 13'e kadarki bölümler, AT-X (23 Şubat), KBS Kyoto (25 Şubat), TV Aichi (1 Mart ve 8 Mart), Tokyo MX, Sun TV ve BS11’de (24 Şubat) iki saatlik bir özel bölüm olarak birlikte yayınlanacaklardır. 

Site aynı zamanda animenin Boogiepop Returns: VS Imaginator romanlarının da (serinin 2. ve 3. romanları) Cumartesi günü yayınlanan dördüncü bölümden itibaren uyarlanacağını açıkladı. Anime ayrıca Boogiepop Overdrive: The Piper (serinin 5. romanı) romanın da uyarlanacağını açıkladı ancak ne zaman çıkacağı hakkında bir zaman belirtmedi. Anime, ilk romanı ilk üç bölüme uyarlamıştır.

Shingo Natsume (One-Punch Man, Space Dandy'nin her iki sezonu, ACCA: 13-Territory Inspection Dept.) seriyi Madhouse'da yönetmektedir. Tomohiro Suzuki (One-Punch Man, Tiger & Bunny, ACCA: 13-Territory Inspection Dept.) senaryodan sorumludur ve Hidehiko Sawada (One-Punch Man, Redline) karakterleri tasarlamaktadır. Müzisyen kensuke ushio (A Silent Voice, DEVILMAN crybaby, Liz and the Blue Bird) müziği bestelemektedir.

MYTH&ROID OP tema şarkısı "shadowgraph"ı, Azuna Riko "Whiteout" adlı ED tema şarkısını gerçekleştirmektedir.


Seven Seas Entertainment, light novel'i İngilizce olarak yayınlamakta ve basmaktadır. Şirket hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

Çocukların birbirlerine, onlara dayanılmaz acılar çektirebilecek veya acılardan kurtarabilecek bir shinigami hakkında anlattıkları bir şehir efsanesi vardır. Bu "Ölüm Meleği"nin bir adı vadır: Boogiepop ve efsanelerin her biri doğrudur. Boogiepop gerçektir.

Shinyo Akademisi'nde okuyan kız öğrencilerin birden ortadan kaybolma olayı patlak verdiğinde okula bir süreliğine ara verilir,  polis ve fakülte ellerinde sadece bir avuç kaçak olduklarını varsayarlar fakat Nagi Kirima daha iyisini biliyordu. Gizemli ve kötü bir şey etraftaydı. Boogiepop mıydı, yoksa daha kötü bir şey mi?


Anime, 4 Ocak'ta bir saatlik özel bir bölümle prömiyerini yapmıştır. Crunchyroll'un, seriyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınlamasının yanında Funimation da seriyi yayınlamaktadır. Anime 18 bölümden oluşacaktır.

Madhouse daha önce, serinin ilk romanından sonra hazırlanan ve orijinal hikayelerden oluşan Boogiepop Phantom 2000'i TV animeye uyarlamıştır. Right Stuf, Kuzey Amerika'da VHS ve DVD üzerinden seriyi yayınlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları