Boku no Hero Academia'nın İkinci Filmi Bu Kış Geliyor
Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero anime filmi geçtiğimiz Ağustos ayında vizyona girmişti.

The AnimeJapan 2019'da cumartesi günü yapılan Kōhei Horikoshi'nin Boku no Hero Academia mangasının etkinliğinde serinin ikinci bir film uyarlaması olacağı ve uyarlamanın kış sezonunda vizyona gireceği duyuruldu. Serinin ilk filmi Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero'da olduğu gibi Horiloshi filmi gözlemleyecek ve orijinal karakter tasarımlarında sorumlu olacak.

Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero Japonya'da 3 Ağustos'ta vizyona girdi ve açıldığı ilk hafta 500,320,000 yen(yaklaşık 26,230,000 tl) hasılat yaparak haftasonunda 4. sırayı aldı. Film şu ana kadar Japonya sinema salonlarında 1.64 milyar yen(yaklaşık 86,000,000 tl) kazandı.

Horikoshi, süper kahraman serisi Boku no Hero Academia'yı Temmuz 2014'te Weekly Shounen Jump'ta başlattı. Viz Media mangayı Weekly Shounen Jump'ta dijital ve baskı olarak yayımlıyor.

Manga 3 televizyon anime serisine ilham verdi. 3. Seri 7 Nisan'da yayınlanmaya başladı ve 25 bölümü olacak. Boku no Hero Academia: Futari no Hero filmi 3 Ağustosta Japonya'da vizyona girecek.

Horikoshi'nin mangası Mayıs 2016'da My Hero Academia : Battle for All Nintendo 3DS oyununu, Nisan 2016'da My Hero Academia: Gekitotsu! Heroes Battle arcade kart oyunu eşliğinde mobil oyununu ve geçen sene çıkan My Hero Academia: Smash Tap mobil oyununu esinlendirdi. Seriden gelecek en yeni oyun My Hero One's Justice ise PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC(Avrupa ve Amerika'da) için 16 Kasım'da yayınlanacak.

Manga aynı zamanda, Viz Media'nın İngilizce'sini yayımladığı My Hero Academia: Vigilantes spin-off serisine esin kaynağı oldu.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları