Boku no Hero Academia Serisinin Yeni Filmi İçin Tanıtım Videosu Yayımlandı
Filmin 20 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Kōhei Horikoshi'nin Boku no Hero Academia mangasının yeni film uyarlaması, Boku no Hero Academia the Movie -Heroes: Rising-'in resmi websitesi, perşembe günü, film için yeni bir tanıtım videosu yayımlamaya başladı. Video, Nİne, yeni kötü karakteri barındırıyor ve kadro üylerini açıkladı.

Önceki filminden Kenji Nagasaki ve Yousuke Kuroda yönetmen koltuğunda oturmakve senaryoyu yazmak için geri dönüyor. Yoshihiko Umakoshi karakter tasarımlarını yapacak ve Yuuki Hayashi müzikleri besteleyecek. Filmin animasyonunu BONES üstlenecek.

Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero Japonya'da 3 Ağustos'ta vizyona girdi ve açıldığı ilk hafta 500,320,000 yen(yaklaşık 26,230,000 tl) hasılat yaparak haftasonunda 4. sırayı aldı. Film şu ana kadar Japonya sinema salonlarında 1.64 milyar yen(yaklaşık 86,000,000 tl) kazandı.

Horikoshi, süper kahraman serisi Boku no Hero Academia'yı Temmuz 2014'te Weekly Shounen Jump'ta başlattı. Viz Media mangayı Weekly Shounen Jump'ta dijital ve baskı olarak yayımlıyor.

Manga 3 televizyon anime serisine ilham verdi ve dördüncüsü bu sonbahar sezonunda hayranlarla buluşacak. Boku no Hero Academia: Futari no Hero filmi geçtiğimiz sene 3 Ağustosta Japonya'da vizyona girdi.

Horikoshi'nin mangası Mayıs 2016'da My Hero Academia : Battle for All Nintendo 3DS oyununu, Nisan 2016'da My Hero Academia: Gekitotsu! Heroes Battle arcade kart oyunu eşliğinde mobil oyununu ve geçen sene çıkan My Hero Academia: Smash Tap mobil oyununu esinlendirdi. Seriden gelecek en yeni oyun My Hero One's Justice ise PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC(Avrupa ve Amerika'da) için 16 Kasım'da yayımlandı.

Manga aynı zamanda, Viz Media'nın İngilizce'sini yayımladığı My Hero Academia: Vigilantes spin-off serisine esin kaynağı oldu.


Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları