Boku no Hero Academia Ekim'de Geri Dönüyor
4. sezonun ana görseli yayımlandı.

Boku no Hero Academia'nın resmi websitesi 2019 Ekim'da yayımlanacak animenin ilk ana görselini yayımladı. Yeni sezon YTV, NTV ve anlaşmalı stüdyolarda yayımlanacak. Görselde "Senin kahramanın olacağım." yazıyor.

Horikoshi, süper kahraman serisi Boku no Hero Academia'yı Temmuz 2014'te Weekly Shounen Jump'ta başlattı. Viz Media mangayı Weekly Shounen Jump'ta dijital ve baskı olarak yayımlıyor.

Manga 3 televizyon anime serisine ilham verdi. 3. Seri 7 Nisan'da yayınlanmaya başladı ve 25 bölümü olacak. Boku no Hero Academia: Futari no Hero filmi 3 Ağustosta Japonya'da vizyona girecek.

Horikoshi'nin mangası Mayıs 2016'da My Hero Academia : Battle for All Nintendo 3DS oyununu, Nisan 2016'da My Hero Academia: Gekitotsu! Heroes Battle arcade kart oyunu eşliğinde mobil oyununu ve geçen sene çıkan My Hero Academia: Smash Tap mobil oyununu esinlendirdi. Seriden gelecek en yeni oyun My Hero One's Justice ise PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC(Avrupa ve Amerika'da) için 16 Kasım'da yayınlanacak.

Manga aynı zamanda, Viz Media'nın İngilizce'sini yayımladığı My Hero Academia: Vigilantes spin-off serisine esin kaynağı oldu.

Resmi Twitter

Kaynak: AnimeNewsNetwrok

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları