Boku no Hero Academia 3. Anime Filmi 2021 Yaz İçin Duyuruldu
Boku no Hero Academia (My Hero Academia) animesinin resmi web sitesi Pazartesi 3. anime filmini duyurdu. Geçici olarak ismi Boku no Hero Academia: The Movie 3 olan film Japonya'da 2021 Yaz sezonunda gösterime girecek.

Kadro

Yönetim kadrosu üçüncü film için animasyon stüdyosu Bones ile çalışıyor. . Kenji Nagasaki (Boku no Hero Academia the Movie: Futari no Hero), senaryo Yousuke Kuroda (Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online),karakter tasarımı Yoshihiko Umakoshi (Majo Minarai wo Sagashite), müzik beste Yuuki Hayashi (Karakuri Circus).Orijinal manga yaratıcısı Kouhei Horikoshi, baş süpervizör olarak görev yapıyor.

Horikashi aksiyon süper kahraman mangasını Weekly Shounen Jump'ta Haziran 2014' yayınlamaya başladı. Shueisha 28. sayısını 4 Eylül'de yayınladı. 29.sayının yayınlanma tarihi 4 Haziran 2021 olarak belirlendi. Boku no Hero Academia, derlenmiş ciltlerinin toplam 28 milyon kopyasına sahiptir.

İlk TV anime serisi 13 bölümle Haziran 2016'da gösterime girdi. 2017'de onu ikinci ,üçüncü ve dördüncü sezonlar izledi. 2018 Bahar ve 2019 Sonbahar sezonları her biri 25 olması için çalışıldı. Futari no Hero ve Heroes:Rising yan hikayeleri Japonya 'da Ağustos 2018 ve en son Aralık'ta gösterime girdi . 5.sezon için prömiyer tarihi 2021 Bahar olarak programlandı.

5. Sezon Görseli

5. Sezon Görseli

VIZ Media, Şubat 2015'te Shounen Jump baskısı aracılığıyla mangayı İngilizce olarak lisansını aldı  ve sona erene kadar dijital Weekly Shonen Jump dergisinde serileştirdi. Şirketin yeni Shounen Jump platformu artık mangayı Japonca sürümle yayınlıyor. 25.sayı Ekim'de gönderildi.

Kaynak:MAL

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları