Boku ga Aishita Subete no Kimi e, Kimi o Aishita Hitori no Boku e Anime Filmleri 7 Ekim'de Prömiyer Yapacak
Paralel dünya filmleri aynı günde çıkacak fakat stüdyoları farklı.

 

Toei Animation, Yomiji Otono'nun Boku ga Aishita Subete no Kimi e (To Every You I've Loved Before) ve Kimi o Aishite Hitori no Boku e (To The Solitary Me That Loved You) novellerinin anime filmi uyarlamalarının proje tanıtım videosunu yayımladı. Videoda filmlerin ön izlemesi var ve filmlerin 7 Ekim'de aynı anda prömiyer yapılacağı duyuruluyor ve ekip üyeleri de açıklanıyor.

Her filmin farklı yönetmeni ve stüdyosu olacak. Jun Matsumoto (Brothers Conflict, Night Raid 1931) BAKKEN RECORD'da Boku ga Aishita Subete no Kimi e'yi yönetiyor. Kenichi Kasai (Honey and Clover, Nodame Cantabile, Amanchu!) Kimi o Aishite Hitori no Boku e'yi TMS Entertainment'te yönetiyor. Riko Sakaguchi (The Tale of the Princess Kaguya, Mary and The Witch's Flower) her iki filmin senaryosunu yazıyor ve shimano (JK Haru is a Sex Worker in Another World novel kapağını yapan) her iki filmin karakterlerini tasarlıyor.

 

 

 

Otono iki bilim-kurgu, romantizm novelini aynı günde, 23 Haziran 2016'da yayımlamıştı. Birbirlerini tamamlıyorlar fakat okunma sırası fark etmiyor. Kitaplar, paralel dünyalarda seyahetin yaygın, günlük bir şey olduğu dünyada geçiyor.

Boku ga Aishita Subete no Kimi e, ailesi boşandıktan sonra annesiyle yaşayan Koyomi Takasaki'yi konu alıyor. Yeni hazırlık okulunda arkadaş edinmeye çalışıyor ama iletişim beceriksizliğinin üstüne derslere odaklanma atmosferi de eklenince başarısız oluyor. Bir gün, sınıf arkadaşı Kazune Takigawa ona yaklaşıyor ve aslında World Line 85'den olduğunu ve orada Koyomi ile sevgili olduklarını söylüyor.

Kimi o Aishiteru Hitori no Boku e, ailesi boşandıktan sonra babasıyla birlikte yaşayan bir çocuk olan Koyomi Hidaka'ya odaklanıyor. Babasının araştırma laboratuvarında Shiori Satō adında bir kızla tanışır ve yavaş yavaş aşka dönüşen bir ilişkiye başlarlar. Fakat ebeveynleri birbirleriyle evlenmeye karar verdiklerinde her şey değişir ve üvey kardeş olmadıkları paralel bir dünyaya taşınmaya karar verirler.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları