Blue Thermal Glider Club Mangasının Önümüzdeki Mart Ayına Anime Filmi Geliyor
Toei'nin perşembe günü yaptığı açıklamada, Kana Ozawa'nın Blue Thermal -Aonagi Daigaku Taiiku-kai Kōkū-bu- (Aonagi College Sports Festival Aviation Club) adlı mangasının Mart 2022'de vizyona girecek bir anime filmi uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Masaki Tachibana (Tokyo Magnitude 8.0BarakamonPrincess Principal) filmi Telecom Animation Film üzerinden yönetmekte ve aynı zamanda Natsuko Takahashi (Tokyo Magnitude 8.0My Love Story!!Farewell, My Dear Cramer) ile beraber senaryoyu kaleme almaktadırToei filmin yayın sorumlusudur.

Oyuncular:

Oyuncular:

Mayu Hotta ana karakter Tamaki Tsuru'yu seslendirmektedir.

Nobunaga Shimazaki planör kulübünün bir üyesi olan Jun Kuramochi'yi seslendirmektedir.

Junya Enoki planör kulübünün bir üyesi olan Daisuke Sorachi'yi seslendirmektedir.

ÖZET:

Manga, üniversiteye kadarki okul hayatı boyunca aşk peşinden koşmaktansa spor takımlarına katılmayı tercih etmiş Tamaki Tsuru'yu konu almaktadır. Ancak, birtakım olayların gelişmesiyle beraber kendisini birdenbire üniversitesinin planör kulübünde bulur.

Manga Shinchosha's Monthly Comic @Bunch dergisi üzerinden Nisan 2014'ten Kasım 2017'ye kadar yayımlanmış ve Shichosha manga için beş derlenmiş kitap cildi yayımlamıştır.

Manga öncesinde Temmuz 2018'de çıkış yapmış Blue Thermal VR -Hajimari no Sora- adlı 12-dakikalık bir sanal gerçeklik filmine uyarlanmıştır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları