"Blood Bank" Rekora Koşuyor!
Online +18 manga Blood Bank, Killing Stalking'i de geçerek "en çok okunan yaoi" ünvanını kazandı! Yabancı sitelerde fazla istek yüzünden online hatalar oluştu, Japonya'da bu ay en çok satılan yaoi manga oldu! +18 türünde olduğu için her yerde bulunmasa da 13-18 yaş aralığındaki genç kızların ilgi odağı oldu. Silb takma adıyla kimliğini saklayan mangaka haftanın mangakası seçildi! (Fanlar tarafından)
Peki bu yaoi mangayı bu kadar özel kılan ne?

Genel Konu:

Genel Konu:

Vampirlerin insanlara hükmettiği bir dünya! Taze kanla dolu olan Kan Bankasına hoş geldiniz. Kan Bankası vampirlerin insan kanı almaya geldiği yer! One, çalışkan bir bankacıdır ve vampir feromonlarından etkilenmemektedir. Günün birinde Kan Bankası Lordu'nun oğlu olan Shell, teftişe gelir. One'nın raporu esnasında Shell One'a bakmaktadır. Shell’in saf bir insan olan bankacı One’a nasıl aşık olduğunu keşfedin.

Türler: Fantasy, Mature, Yaoi 

Blood Bank orijinal, renkli bir mangadır.

Kaynak: http://www.manga-tr.com/manga-blood-bank.html

Arkadaşlar, manga hakkında herhangi bir trailer bulamadım. Bu yüzden ancak bu fan yapımı video'yu paylaşabildim, kusuruma bakmayın.

+18 Manga Ve Yaoi/Shounen Ai Hakkında

+18 mangalar genel olarak cinsel içerikli veya şiddet içeren konuları işleyen mangalardır. 

Yaoi ve Shounen Ai Nedir?

Kelime anlamı; Shounen "erkek", Ai ise "aşk" anlamına gelir. Yani erkekler arası aşk, ilişki anlamına gelmekte. Yaoi'den farkı daha saf ve az eşcinselliği vurgulamasıdır. Aynışeyi ifade etseler de aralarındaki fark, Yaoi'nin aşk dışında cinsellik ve çıplaklığa da yer verebilmesidir. Bu özellikleri olsa dahi bu tür Hentai değildir, önemli olan cinsellik değil aşktır. Hedef kitlesi 13 ve üzeri yaşlarve kız izleyici/okuyuculardır.

Pek tercih edilmeyen bir türdür çünkü dediğimiz gibi eşcinsel ilişkisi konu alınıyor. Bunun nedenitoplumlarda onaylanmayan, onaylanmış olsa dahi çekimser yaklaşılınan bir konu olması. Fakat buna karşınözellikle bu serileri seven ve takip eden bir kitle elbette bulunmaktadır.

Blood Bank okuma rekoru kıran ilk yaoi manga değil, elbette. Ancak gönüllü çeviren ve düzenleyenler bile bu kadar ilgiyi beklememişlerdir herhalde.

Kendimi kötü hissettim ya! Trailer bulamadım ve böyle kısa fanmade videolar koyduğum için gerçekten özür dilerim!

Yaoi Anime Örnekleri:

Love Stage, Koisuru Boukun, Gakuen Heaven, Ikoku Irokoi Romantan, No:6

Yaoi Manga Önerileri:

A Guy Like You, Killing Stalking, Beast & Feast benim okuduğum ve takip ettiğim mangalar.

SONUÇ:

Şahsen ben pek yaoi okumayan biriyim. Yaoi anime ise hiç izlemedim. Ancak bu haber çok dikkatimi çekti ve sizinle paylaşmak istedim.

Önceki yazıma bakmayı unutmayın. https://www.animeler.net/galeri/japonlara-gore-en-iyi-waifu

Eveeet... Kimler yaoi okuyor bakalım? Yorum yazmayı unutmayın

Hoşça kalın!

Hoşça kalın!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları