Bleach'in One-Shot Mangası Geliyor
Bir kaç yıldır seriye uzak kaldık ancak Soul Society kapılarını sonsuza kadar kapamadı. Bu yıl seri yeni manga bölümü ile geri dönüyor.

Geçen sene Shueisha okuyucularına Shonen Jump'ın 2018'deki bir sayısının özel bir şeye sahip olacağını söylemişti. Kubo sayesinde yeni bir Bleach one-shout mangası bu yıl film çıkmadan hemen önce yayımlanacak. Ve hayranlar da hikayenin ne zaman yayımlanacağını biliyor gibi gözüküyor.

 Shonen Jump Bleach'in one-shot mangasının çıkacağı yeri ve zamanı duyurdu. Bir magazin reklamı manganın Saikyou Jump'ın Temmuz sayısında yayımlanacağını duyurdu.

One-shot mangası hikayeye bir ön giriş olacak gibi. Büyük ihtimalle Rukia ve Renji gibi karakterlerin hikaye başlamadan önceki durumlarını gösterecek.

Bleach'in live-action filmi 20 Temmuz'da Japonya için çıkacak. Film'de serinin ilk arc'ı olan "Substitute Shinigami" arc'ını konu alacak.

Bleach serisine aşina olmayanlar içinse seri kısaca ruhları görme özelliği olan Ichigo Kurosaki'yi konu alıyor.  Daha sonra Soul Reaper'ın gücünü elde eden Ichigo, dünyayı Hollow olarak bilinen karanlık ruhlardan korumaya çalışıyor.

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları