Bleach'in Mangakası Sakura Wars Oyunu İçin Karakter Tasarlıyor
Oyun bu kış Japonyada, Bahar 2020'de ise Asya ve Batıda çıkacak.

Sega, Tokyo'daki "Sega Fes 2019" etkinliğinde Cumartesi günü, Geçen sene açıklanan yeni oyun Sakura Wars (Sakura Taisen) hakkında daha fazla bilgi açıkladı. Oyun geçici olarak Shin Sakura Taisen (New Sakura Wars) ismi ile yayınlandı  ve bu kış PlayStation 4 için çıkacak. Oyunun orijinal twitter hesabı bir tanıtım videosu yayınladı.

Sega, ayrıca Batı'da oyunun 2020 baharında çıkacağını duyurdu ve Cumartesi günü İngilizce altyazılı bir tanıtım videosunu yayınladı.

Oyunun ana karakter tasarımcısı ise Tite Kubo yani Bleach animesinin mangakası. Müziği bestelemek için Kōhei Tanaka oyuna geri dönüyor, Jirō Ishii (Under the Dog, BBK/BRNK, Monster Strike the Animation anime, 428: Shibuya Scramble and 'Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors' games) hikaye kompozisyonu Ouji Hiroi ise orijinal eser ile sorumlu.

Sega, oyunun hem "savaş" hem de "macera" oyun sistemlerine sahip olacağını ve oyuncuların da oyunun kahramanları ile bağ kurabileceklerini belirtti.

Oyunun orijinal hesabı ayrıca bazı ekran görüntülerini de yayınladı.

Oyun karakterleri:

Ayane Sakura 17 yaşında İmparatorluk Saldırı Kuvvetleri Flower bölümünden Sakura Amamiya olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi birliğin en yeni ve Flower bölümünün en iyisi Sakura Shingūji'yi örnek alan üyesi.

Shin Sakura Taisen'in kahramanı Seijūrō Kamiyama olarak Yōhei Azakami İmparatorluk Saldırı Kuvvetleri'nin Flower Bölümünün 20 yıllık komutanıdır. Bölüm başkanı olarak atanana dek deniz özel kuvvetleri gemi kaptanıydı.

İmparatorluk Saldırı Kuvvetlerinin Flower Bölümünün 17 yaşında bir üyesi olan Hatsuho Shinonome olarak Maaya Uchida. Tokyo'nun Shitamachi şehrinin merkezinde doğan tipik bir Edo yerlisi olan Maaya Uchida, Shitamachi'yi, festivalleri ve bölgedeki herkesi seviyor.

İmparatorluk Saldırı Kuvvetlerinin Flower Bölümünün 16 yaşındaki üyesi Clarissa Snowflake olarak Saori Hayami. Lüksemburg'da doğmuş olan kitap okumayı seven zeki ve edebi bir kız olarak karşımıza çıkıyor.

İmparatorluk Saldırı Kuvvetlerinin Flower Bölümünün 13 yaşında bir üyesi olan Azami Mochizuki olarak Hibiku Yamamura. Ninja klanının soyundan gelir ve küçük yaşlardan beri dövüş sanatları, taktikler ve silahlarla başa çıkma konusunda bir dahiydi.

İmparatorluk Saldırı Kuvvetlerinin Flower Bölümünün 19 yaşındaki üyesi Anastasia Palma olarak Ayaka Fukuhara. Kendisi Yunanistan'da doğdu ve Avrupa'nın sahnelerinde bir yıldızdı. İmparatorluk Saldırı Kuvvetlerine transfer edildi.

Oyun, “serinin DNA'sını miras alan” yepyeni bir eser olacak. Oyun, Tokyo'nun 5. Sakrua savaşları başkentinde  12 yıl sonra gerçekleşecek olan, Tokyo'nun başkentindeki kurgusal "Taisho" döneminin 29. yılında gerçekleşecek. Japonya'nın gerçek Taisho dönemi sadece 15 yıl sürdü ve Sakura Savaşlarında kullanılan kanji, gerçek Taisho dönemi için kullanılan kanji'den farklı.

Oyunun ana kahramanı ise Seijuro Kamiyamadır  ve “Yeni İmparatorluk Saldırı Birliği” ni yönettiği için birliği takip eder ve Kouma'nın başkentte bir kez daha ortaya çıkması tüm dünyadaki kasabalarda Saldırı Kuvvetleri'nin oluşturulmasını sağlamıştır. 

Sega, oyunu Japonya ve Asya'da aynı anda çıkarmayı planladığını belirtti.

Sega Holdings Başkanı ve CEO'su Haruki Satomi, Nisan 2018'de yapılan bir röportajda yeni oyunun "sadece bir oyunla bitmeyeceğini" söyledi.

Orijinal yaratıcı Ouji Hiroi ve Sega, 1996 yılında ilk oyun Sega Saturn oyun konsolu için ve son oyun ise 2005'te Japonya'da PlayStation 2 için Sakura Taisen V: Saraba Itoshiki Hito yo oyunuydu. Sakura Taisen V, resmi İngilizce sürümüne sahip serideki tek oyun olacak. NIS America, PS2 ve Nintendo Wii için Mart 2010'da Sakura Wars: So Long, My Love adlı oyunu yayınladı. Oyun serisinin geçenlerde Kore'de yeni bir akıllı telefon oyunu çıktı. 

Oyun serisi ayrıca bir televizyon anime dizisi, altı video anime projesi, bir anime filmi ve mangaya sahip.

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları