Bleach Live-Action Filmi, Hana Sugisaki'nin Rukia Olduğu Bir Görsel Yayınladı
Shinsuke Sato (GANTZ, I Am a Hero) 20 Temmuz'da Japonya'da gösterime girecek filmin yönetmeni.

Tite Kubo'nun aksiyon mangası Bleach'in yaklaşmakta olan live-action filmi için resmi web sitesi 24 yaşındaki Sato Fukushi'nin (Gentaro Kisaragi in Kamen Rider Fourze) Ichigo Kurosaki'yi oynayacağını açıklamıştı, şimdi de Rukia karakterini 20 yaşındaki Hana Sugisaki'nin (Rin Asano in Blade of the Immortal, Mary in Mary and the Witch's Flower) oynayacağı açıklandı. Bu ikili daha önce 2014 yapımı In The Hero ve 2016 TV draması Montage için birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. 

Image

Sugisaki Rukia'yı hakkını vererek oynayabilmek için mangayı defalarca okuduğunu ve animeyi de izlediğini aktardı.

Live-action film, Shinsuke Sato (GANTZ, I Am a Hero) tarafından 2016 Ağustos ayında duyurulmuş ve çekimler Eylül'den Kasım'a kadar süreceği de aktarılmıştı. Bu da demek oluyor ki post production aşamasına dünya kadar iş düşüyor. Warner Brothers Japan, filmin 20 Temmuz'da Japonya'da gösterime gireceğini duyurdu. Filmin hikayesi, manganın 1. ciltten 8. cilde kadar süren "Substitute Shinigami" arc'ını baz alıyor. 

Image

Yayınlanan ilk PV

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları