Bleach'in Yaratıcısı Tite Kubo'dan Yeni Çalışma Müjdesi
21-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Anime Japan 2020, 'Bleach 20. Yıldönümü Projesi ve Tite Kubo'nun Yeni Çalışması' başlıklı sunumun müjdesini verdi.

Tokyo Big Sight'ta 21-24 Mart tarihleri arasında gerçeklecek olan Anime Japan 2020 etkinliği, 'Bleach 20. Yıldönümü Projesi ve Tite Kubo'nun Yeni Çalışması' başlıklı bir sahne sunumuna ev sahipliği yapacağını duyurdu. 

Ses aktörleri Masakazu Morita ve Ryotaro Okiayu, Weekly Shonen Jump baş editörü Hiroyuki Nakano ve America Zarigani komedi ikilisi üyesi Yoshiyuki Hirai sahne sunumunda yer alacak. Etkinlik ayrıca, Aniplex'in 22 Mart'ta gerçekleştireceği  'Aniplex Yeni Anime Sahnesi' sunumuna ev sahipliği yapacak. Henüz anime projeleri duyurulmamış bazı franchiselar ile ilgili sunumların da etkinlikte yer alacağı gelen haberler arasında.

Kubo'nun Weekly Shonen Jump'ta 2001 senesinde yayınlamaya başladığı mangası, Ağustos 2016'da sonlanmıştı. Shueisha Japonya'da yeni bölümleri yayınlarken, Viz Media mangayı ABD'de internet üzerinden ingilizce olarak yayınlıyordu.  Tüm zamanların en çok satan mangaları arasında yer alan Bleach'in, dünya çapında 120 milyondan fazla kopyası bulunuyor. Tite Kubo en son Shin Sakura Taisen video oyununun karakter tasarımlarını yapmıştı.

Animesinin bittiği 2012 yılından bu yana devam sezonu için bekleyen biz hayranlarını bu kez sevindirirler mi bilinmez ama en azından Tite Kubo'nun bir sonraki çalışmasının ne olacağı merak uyandırıcı.


                           Related image


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları