Blade Runner, Anime Serisi Oluyor
Cowboy Bebop ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex yaratıcılarından...

Adult Swim, Crunchyroll ve Alcon Entertainment Blade Runner 2049'u baz alarak Blade Runner — Black Lotus isimli anime projesi için bir araya geldiler. 13 bölümlük animeyi Appleseed filmlerini yöneten Shinji Aramaki ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex anime serilerini yöneten Kenji Kamiyama yönetiyor. Animenin yaratıcı yapımcısı ise Cowboy Bebop yönetmeni Shinichirō Watanabe. 

Image

Image

Yapımcı şirketler dizinin neyle ilgili olacağına dair henüz bilgi vermezlerken basına gönderilen bir bültende Blade Runner karakterlerini içereceği ve 2032 yılında geçeceği belirtilmiş. Serinin başlangıç tarihine dair bir açıklama da bulunmuyor. 

2017 Ekim ayında Blade Runner 2049'un teatral sürümünde, internette üç kısa devam serisi yayınlanmıştı ve içlerinde yukarıda izlediğiniz "Black Out 2022" hem estetik hem de kültürel olarak diğerlerinden öne çıkmıştı. Ünlü Japon animatörü Shinichiro Watanabe'nin yönettiği (Blade Runner — Black Lotus animesi için yönetmenlerden biri olan Shinji Aramaki de mekanik tasarımcısıydı) "Black Out 2022" Blade Runner'ın evrenini çoklu disiplinle genişletebilmişti ve bu bölümü izleyen pek çok izleyicinin "bu kısanın dizisi olsun lütfen" şeklindeki yorumları nihayet gerçek oluyor: Blade Runner, artık Blade Runner - Black Lotus isimli bir anime serisi!

kaynaklar: verge, openculture

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları