Black Clover: Quartet Knights Oyunu'nun Ön Gösteriminde Hazine Avı Modu Tanıtılıyor
Yami, oynanabilir karakter olarak oyuna katılıyor.

Bandai Namco Entertainment Europe, Cuma günü Black Clover: Quartet Knights oyunu için yeni bir video yayınlamaya başladı ve oyunun "Treasure Hunt" modunu tanıttı.

Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin 17. sayısı Pazartesi günü Yami'nin oyuna oynanabilir bir karakter olarak eklendiğini açıkladı. Derginin 18. sayısında Pazartesi günü, Karuna isimli özgün bir kadın karakterin oynanabilir listeye katılacak olması konuşuluyor.

Oyunda, 4v4 takım karşılaşmaları bulunacak ve oyuncular kendi takımlarını işbirliği içerisinde rakiplerine karşı kendi takımlarını kurabilecekler.

Üçüncü karakter görüş açısından büyülü atış oyunu, bu sene Steam, PlayStation 4 PC vita Steam üzerinden Batı için piyasada olacak. Oyun aynı zamanda Japonya için bu sene piyasada olacak.

Yūki Tabata, Şubat 2015'te Weekly Shonen Jump'da orijinal manga'yı başlattı ve manga'nın 4,8 milyondan fazla kopyası çıktı. Viz Media, seriyi dijital olarak yayınlıyor ve Kuzey Amerika'da ise basım işlemleri gerçekleşiyor.

Televizyon animesi versiyonu Japonya'da 3 Ekim'de yayınlanmaya başladı, ve Crunchyroll seriyi İngilizce altyazı ile yayınladı. Funimation seriyi ingilizce dublajlı olarak 29 Ekim'de yaynınlamaya başladı. Animenin 51 bölüm olması planlanıyor. Seri, 2 Aralık'ta Adult Swim'un Toonami programlama bloğunda gösterildi.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları