BL Anime Filmi Umibe no Étranger'a Uzun PV
Akiyo Ohashi'nin yönettiği animede aşk, tatlı ama acı verici.

Japonya'daki sinemalarda yayınlamasından bir hafta sonra, Kii Kanna'nın boys love mangası "Umibe no Étranger/ L'étranger du plage" anime filmi uyarlamasının resmi web sitesi 90 saniyelik uzun bir PV yayınladı. Tüm ana kakaterler ile onlardan birinin çocukluk arkadaşı olan Sakurako tanıtıldığı videoda ayrıca Okinawa'dan harika manzaralar görebilir ve Okinawa rüzgârının ekrandan yüzünüze vurduğu hissine kapılabilirsiniz.

Bu anime filmi, Fujı TV'nin boys love anime etiketi olan BLUE LYNX'i taşıyan üçüncü anime. İlk ikisi Saezuru Tori wa Habatakanai – The Clouds Gather (Şubat 2020) ve Given (Mayıs 2020) idi. Akiyo Ohashi (Sakura Capsule) tarafından yönetilen ve Studio Hibari yapımcılığındaki film, 11 Eylül'de Japonya'daki 37 salonda gösterime girdi.

 "Umibe no Étranger", şu an'a kadar hem box office sıralamasında ilk onda, hem de küçük salon sıralamasında ilk beşte kendisine bir yer bulamadan ilk hafta sonunu geçirdi. Yapımın şu anki box office payı da bilinmiyor. ama en azından Filmarks'ın ilk gün memnuniyet sıralamasında üçüncü sırayı almayı başardı. 

https://twitter.com/etranger_anime/status/1306744748015837184?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1306744748015837184%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crunchyroll.com%2Fanime-news%2F2020%2F09%2F17%2Flove-is-sweet-but-painful-in-bl-anime-film-umibe-no-tranger-long-pv

Sinopsis: Anime, ebeveynleri olmayan bir lise öğrencisi olan Mio Chibana ile çaylak bir gay romancı olan Shun Hashimoto'nun hikâyesini anlatır. İkili, Okinawa'nın her şeyden uzak bir adasının sahilinde tanışmıştır. Onlar yakınlaşmaya başlarken Mio oradan ayrılmak zorunda kalır. Üç yıl sonra, Mio adaya geri döndüğünde Shun'a karşı hislerini ifade eder ve ikilinin ilişkileri de değişmeye başlar.

Kaynak: Crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları