Birinci "Laid-Back Camp VR" Oyunu 4 Mart'ta Geliyor
Gemdrops iOS, Android, PS4, Switch ve Steam için fiyatları da duyurdu.

Gemdrops, Salı günü, Afro's Laid-Back Camp (Yurucamp) mangasına dayanan Laid-Back Camp - Virtual - Lake Motosu (Yurucamp Virtual Camp Motosuko-hen)'nun iki VR'ından ilkini Perşembe günü piyasaya süreceğinin duyurdu.

https://twitter.com/Gemdrops_EN/status/1366584044561911809

Oyunun farklı platformlardaki fiyatları şöyle olacak: iOS ve Android'de 1,960 yen (yaklaşık 18$); PlayStation, Nintendo Switch ve Steam'de 2,420 yen (yaklaşık 23$).

Gemdrop, ikinci Laid-Back Camp - Virtual - Fumoto Campsite (Yurucamp Virtual Camp Fumoto Camp Jō-hen)'i Nisan ayında yayınlamayı planlıyor. 

İki oyunun da PlayStation 4, Switch, iOS, Android ve Steam'de yayınlanmasına ve PSVR, Oculus Rift, HTC Vive ve Switch VR Kit'i desteklemesi kararlaştırıldı. Oyunun seslendirmesi Japonca olacak, ancak İngilizce, Japonca, Çince, Korece ve Fransızca metin desteği olacak.

Animede iki kadının dış mekânlardaki yaşamlarına konuk oluruz. Rin, Fuji Dağı manzarasına karşı kendi başına kamp yapmayı sever. Nadeshiko ise Fuji Dağı'nı görebileceği güzergâhlarda kendi başına bisiklet gezileri yapmaktan hoşlanır. Rin ve Nadeshiko tanıştıktan sonra birlikte kamp yapmaya, hazır ramen yemeye ve manzaranın tadını çıkarmaya başlarlar.

Anime ilk kez Ocak 2018'de prömiyerini yapmış ve Crunchyroll'de 12 bölüm hâlinde yayınlanmıştı. İkinci sezonu ise 7 Ocak'ta yayınlanmaya başlamıştı.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları