Bir Mangaya Yerli Dizi Geliyor!
Suenobu Keiko'nun LIMIT adlı mangası yerli dizi oluyor!

Mangakanın geçen günlerde kendi twitter hesabından duyurduğu habere göre LIMIT mangası ülkemizde televizyona uyarlanacak. Birçok oyuncu içinden seçilerek belirlenen oyuncular da duyuruldu. Dizi, Tolgahan Sayışman'ın sahibi olduğu Han Medya imzalı olacak. 

Yazar, aynı zamanda kendi instagram hesabından diziden kareler paylaşacağını da belirtti.

https://twitter.com/hecemedya/status/1423637706953928712

Kaynak: Twitter / TW

LIMIT'in konusu şöyle:

Konno Mizuki (Miray Akay, Nehir ismi ile canlandıracak.) bir lise öğrencisidir. Yaşıtları üniversite için çalışıp uğraşadursun kendisi moda ve makyajla ilgilenmektedir. Okuduğu okulda sosyal statü ve popülarite belirgin sınırlarla çizilidir. Kendisi bu konuda şanslı olmasa da en yakın arkadaşı sınıfın en popüler öğrencisi olunca kendisi de bu çizgide bulunmuştur. Ancak Mizuki, bu ayrımcılığın farkında olan temelde sağ duyulu bir kızdır.

Bir okul gezisinde tüm sınıfın dahil olduğu bir trafik kazası olur. Sınıf artık ölenler ve yaşayanlar diye ikiye ayrılmıştır. Manga hayatta kalan 5 kızın bu travma sonrası yeni sınıflarında hayatta kalışlarını işlemektedir.

 

Kaynak: MyAnimelist

Suenobu Keiko kimdir?

1979 Fukuoka doğumlu sanatçı, Tsubaka Üniversitesi Heykeltıraşçılık Bölümü'nden mezun olmuştur.

Genel olarak shoujo, romantizm, yaşamdan kesitler ve okul temaları üzerinde durur. LIMIT dışında Happy Tomorrow, Hope, It's Called Love, Life, Namida Hyakuman Tsubu, Ochitara Owari, Vitamin mangalarının sahibidir.

Life mangası 2006'da shoujo kategorisinde 30. Kodansha Manga Ödülü'nü almıştır.

 

Kaynak: MyAnimelist

Editör notu:

Ülkemizde ilk kez bir mangadan uyarlanacak olan dizinin konusu tam da ülkemiz televizyonlarına uygun görünüyor. Manganın psikoloji işlemesi başarılı olsa da bu psikolojiyi dizi olarak nasıl işleyecekler görelim.

Yaşamdan kesitler, romantizm olarak uyarlama yapılabilecek epey güzel manga var ama ülkemizde tutar mı bilemem ama tek isteğim shounenlere seinenlere bulaşmasınlar :D

Tolgahan Sayışman Sukuna olurmuş mesela bıyıklarla falan müthiş :D :D 

Sizin düşünceleriniz neler?

Faydalı ve eğlenceli içerik üretmeye çalışan birisi...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları