Biohazard: Infinite Darkness 2021 Animeleri Arasında Listelendi
Karanlık bir hikayeye hazır olun!

During Capcom'un Tokyo Game Show 2020 online canlı yayını esnasında şirket, Biohazard (Resident Evil) video oyununun Biohazard: Infinite Darkness (Resident Evil: Infinite Darkness) isimli oyununa CG tabanlı bir anime serisi geleceğini duyurdu. Anime Netflix'te dünya çapında 2021 tarihli olarak yayınlanacak.  

Capcom yapımcısı Hiroyuki Kobayashi (Biohazard: Vendetta) serinin de yapımcısı ve denetimcisi. Studio Quebico ve TMS Entertainment animenin üretimini gerçekleştirecek. 

Image

Capcom ilk Biohazard (Resident Evil) oyununu 1996'da yayınladı ve yıllar boyunca birden fazla devam filmi, yeniden yapım ve yan hikayaler üretti. Şirket, Biohazard 3 (Resident Evil 3) yeniden yapımını Playstation 4, Xbox One ve PC için 4 Nisan'da servis etmişti. Serinin onuncu büyük bölümü ve Biohazard 7: Resident Evil'in (Resident Evil 7: Biohazard) devamı olan Biohazard Village (Resident Evil Village) 2021'de Playstation 5, Xbox Series X / S ve PC'de yerini alacak. Yapım, 2006'da OVA ve 2008, 2012 ve 2017'de üç uzun metrajlı film olarak da karşımıza çıktı.

Teaser

kaynak: mal

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları