Beyblade Burst Evolution Artık Netflix'te
2.sezonun 26 bölümü Amerika, Kanada, Yeni Zelanda ve Avusturalya'da yayınlandı.

Beyblade'in resmi İngilizce Twitter hesabı cumartesi günü ilk 26 bölümün Amerika, Kanada, Yeni Zellanda ve Avusturalya'da yayınlanacağını açıkladı.

Beyblade Burst God (Beyblade Burst'ün 2.sezonu) 2017 Nisan'da yayınlanmıştı. İlk sezonu ise 2016 Nisan'da yayınlandı.

Beyblade Burst animesi 2016 Eylül ayında Kanada'nın Teletoon kanalında yayınlanmaya başladı. Aralık ayında 2 hafta boyunca DisneyDX kanalında da gösterime girdi. Daisuki Aralığın sonlarına doğru ingilizce altyazı desteği ile birlikte desteklerken, İngilizce dublajlı versiyonlarına DisneyXD'nin Youtube kanalı ve diğer dijital platformlarından ulaşılabilir.

Beyblade Burst Disney XD için ABD ve Kanada'da Teletoon Corus Entertainment ve Disney XD kanallarında lisanslı olan d-hak' ABD  Sunrights 2017 Ekim ayında duyurdu. Serisi Teletoon üzerine 2017 Kasım Disney XD ve 2017 Aralık ayında gösterime girdi.

(Beyblade Burst Turbo) Beyblade Burst Chōzetsu, üçüncü ve en son Beyblade Burst serisi, Japonya'da 2 Nisan'da yayınlandı. Anime 51 bölüm olacak. Kanada televizyon kanalı Teletoon 7 Ekim'de anime prömiyerini yapacak. Disney XD ise bu yılın sonlarına doğru yayınlayacak.

kaynak

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları