BEM: Become Human Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
BEM anime serisine dayanan Gekijо̄ban BEM ~ BECOME HUMAN ~ adlı anime filmi için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Video, 1968 yapım orijinal Yōkai Ningen Bem animesinde Bem'i seslendiren Kiyoshi Kobayashi'nin anlatımıyla başlamaktadır. Kobayashi aynı zamanda filmin anlatıcısı olacaktır.

2 Ekim'de gösterime girecek olan Gekijо̄ban BEM~BECOME HUMAN filmi, Yōkai Ningen Bem (Humanoid Monster Bem) serisinin en son projesidir.


Hiroshi Ikehata (Kiratto Pri☆Chan, Space Battleship Tiramisu) filmin Production I.G üzerinden yönetmenliğini yapmaktadır ve Atsuhiro Tomioka (One Piece Stampede, Pokémon, Inazuma Eleven) senaryoyu yazmaktadır. Mino Matsumoto (Attack on Titan: Junior High, Maria the Virgin Witch) karakterleri tasarlamaktadır. Range Murata serinin orijinal karakter tasarımcısıdır. The Klockworx Co.Ltd. animenin dağıtımını yapmaktadır.

Rib, tema şarkısı "unforever"ı seslendirmektedir.

BEM ~ BECOME HUMAN ~, serideki olaylardan 2 yıl sonrasında geçmektedir ve Sonia'nın "insansı canavarlar"ın izini sürmeye devam ettiği süreçte geçmektedir. Araştırmaları onu, tıpkı Bem'e benzeyen Belum Eyesburg adında bir adamla tanıştığı Draco Chemical adlı bir ilaç şirketine götürür. Bu sırada Belo, Bela'nın sıradan bir insan kızı olarak yaşayabilmesi için kendi başına savaşmaya devam etmektedir. Sonia ile karşılaştıktan sonra Belum, kendi kimliğini sorgulamasına neden olan kabuslar görmeye başlar. Karısı ve ailesiyle yaşadığı huzurlu, sıradan hayatı aniden çökmeye başlar ...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları