BEM: Become Human Anime Filminin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
BEM anime serisine dayanan yeni anime filmi BEM~BECOME HUMAN için içinde tema şarkısının da bulunduğu yeni bir tanıtım videosu ve ayrıca yeni bir görsel yayınladı.

Anime, 2 Ekim Perşembe günü başlayacaktır.

PV:

Funimation aracılığıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan 2019 yapımı BEM TV anime serinin hikayesi şu şekilde anlatılmaktadır:

   Libra Şehri, kanallar arasında ihtişam ve yıkımın, refah ve yoksulluğun bir arada bulunduğu bir metropoldür. Halkın arasında, insanlığı koruyan ve bir gün kendilerinin de insan olacağını ümit eden üç insansı canavar -Bem, Bela ve Belo- saklanmaktadır. Ancak “Gizemli Kadın“ın hayatlarını tehdit etmesiyle, Bem, Bela ve Belo  şimdiye kadar bildikleri hiçbir şeye benzemeyen bir kumpasın içine çekilir.


BEM ~ BECOME HUMAN ~, serideki olaylardan 2 yıl sonrasında geçmektedir ve Sonia'nın "insansı canavarlar"ın izini sürmeye devam ettiği süreçte geçmektedir. Araştırmaları onu, tıpkı Bem'e benzeyen Belum Eyesburg adında bir adamla tanıştığı Draco Chemical adlı bir ilaç şirketine götürür. Bu sırada Belo, Bela'nın sıradan bir insan kızı olarak yaşayabilmesi için kendi başına savaşmaya devam etmektedir. Sonia ile karşılaştıktan sonra Belum, kendi kimliğini sorgulamasına neden olan kabuslar görmeye başlar. Karısı ve ailesiyle yaşadığı huzurlu, sıradan hayatı aniden çökmeye başlar ...

Hiroshi Ikehata tarafından yönetilen ve Production I.G.'nin animasyon yapımcılığını üstlendiği BEM ~ BECOME HUMAN ~ filminin 2 Ekim 2020'de Japonya'da vizyona girmesi planlanmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları