Belki de A3! Japonya'nın Sıradaki Büyük Erkek-İdol Vurgunu Olacak!
Üç günde sekiz milyon indirme!!

Japonya, popüler ses aktörlerinin seslendirdiği harika karakterlere sahip erkek-idol grup oyunlarında hiçbir yokluk çekmiyor. Son zamanlarda kendi anime bağlantısına sahip olup büyük bir vurgun yapan bir alttür sezon üzerine sezon çıkarıyor. Uta no Prince-sama en büyüğüne sahip olmak üzere, Marjinal #4,  B-PROJECT, Tsukiuta, TheAnimetion ve İdolish7 da  kendi fan gruplarına sahip. İdol animeleri ya da oyunları trendi hiçbir yavaşlama belirtisi göstermiyor.

Image

A3! son çıkan mobil idol oyunu da Japonya’da ne kadar trend olduğunu gösterdi. “İkemen-Raising” (Yakışıklılar Yükseliyor) oyunu Cuma günü piyasaya sürüldü ve 3 gün içerisinde  sekiz milyondan fazla indirildi. Bunların 3 milyon indirmesi piyasaya sürüldüğü gün yapıldı.

Oynaması bedava olan bu oyunun yıldızları çok istenenaktörlerden oluşuyor. Karakterler 4 ayrı gruba ayrılıyor, her biri bir sezona denkgeliyor. Oyunu oynayan kişi bu grupların direktörlüğünü yapıyor ve her yıldızınyükselmesinden sorumlu tutuluyor. Ve tabiki de bol bol romantizm içeriyor.

Oyunun yıldızlarını seslendiren popüler ses aktörleri: Shintarō Asanuma, Takuya Eguchi, Ryotaro Okiayu, RenOzawa, TetsuyaKakihara, TaitenKusunoki, KatsuyukiKonishi, Atsushi Tamaru, Toshiyuki Toyonaga ve Yoshitaka Yamaya.

Oyun piyasaya sürülmeden önce 4 bağlantılı müzik CD’leri (her bir grup için bir tane) çıktı. Bu CD’ler oyunun daha heyecanlı bir şekilde beklenmesini sağladı. Personeller bu CD’lerde etkileyici bir müzik yeteneğine sahip olduklarını gösterdiler. Müzik grubu: Masayoshi Ōishi (Ace of Diamond, Overlord), Yuki Kimura (NarutoShippūden: Blood Prison), Hige Driver (Monthly Girls'Nozaki-kun), eski OLDCODEX üyesi R.O.N, ElementsGarden’dan Asuka Oda ve Ryota Suemasu, Takeyuki Tonegawa, Round Table'dan Katsutoshi Kitagawa, Yuyoyuppe, ve TWEEDEES'den Reiji Okii'den oluşuyor.

Image

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları