"Beatless" Sci-Fi Animesi
Japon bloglar Satoshi Hase ve redjuice'den (Guilty Crown, Project Itoh anime) bilim-kurgu dizisine dayanan bir TV animasyonunun 2018 kışında yayınlanacağını söylüyor.

İşi seri hale getiren Tokyo Otaku Modu, onu ve yaratıcılarını şöyle anlatıyordu:Geleceğe yüz sene. Toplumun çoğunlukla hIE denilen humanoid robotlarla çalıştırıldığı bir dünyada . İnsanın zekasını aşan son derece gelişmiş bir AI'nın ortaya çıkmasıyla birlikte, insanlığın insan teknolojisi için çok ileri düzeydeki malzemelerden yapılmış ve henüz tam olarak kavranamayan varlıklar ortaya çıkmaya başlıyor. Lacia, siyah tabut şeklindeki bir cihazla donatılmış bir hIE. Erkek-kız-erkek modasında 17 yaşındaki Arato Endo yapay Lacia ile ciddi bir karşılaşma yaşıyor. Bu yapay canlılar hangi amaçla yaratıldı ? Bu yapay canlıların ve insanların bir arada var olmasıyla ilgili soruların ortasında, 17 yaşındaki bir çocuk bir karar verir ...Ünlü bilim kurgu romancı Satoshi Hase'in zihninden ve popüler illüstratörlerden birinin bilim kurgu çalışması.

Senryaku Kyoten 32098 Rakuen adlı çalışmasıyla 6. Sneaker Taisho Ödülünün birinciliğini kazandı. Enka Shōjo (Kadokawa Shoten) adlı eseri de aynı etiket altında yayınlandı. Ayrıca, 30. Japonya SF Taisho Ödülü ve Anata no Tame no Monogatari (Hayakawa Yayıncılık) için 41. Seiun Ödülü'ne ve ayrıca 42. Seiun Ödülü için Yılın En İyi Japon Öyküsü kategorisinde aday gösterildi.

RedjuiceRedjuice, 2011 yılında TV anime Guilty Crown'da orijinal karakter tasarımcısı olarak ün kazandı. Şu anda, TV anime ve oyunları için illüstrasyonlar ve karakter tasarımları üretiyor. Yaratıcı grup supercell'in bir üyesi olarak, çeşitli CD ceketleri için illüstrasyonlar üzerinde çalışmış olan geleceğin yaratıcısı.

Anime Kadrosu (Personelleri)

Yönetmen : Seiji Mizushima ( Gundam OO, Fullmetal Alchemist, Un-Go) 

Yazar : Tatsuya Takahashi (Eromanga Sensei) and Go Zappa (Blend S, Angel's 3Piece) 

Chara Tasarım: Hiroko Yaguchi (Aikatsu !, Un-Go)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları