Beatless Animesi için İlk Tanıtım Videosu, Görseli ve Ekibi Açıklandı
Nao Tōyama, Misako Tomioka, Hiromi Igarashi ve daha fazlası 12 Ocakta yapılacak galada olacak!

Bu Pazar gününü, Satoshi Hase ve redjuice'nin romanından televizyon uyarlaması olacak olan Beatless animesinin resmi internet sitesinde, animeye ait tanıyım videosu yayınlandı. Dizinin oyuncularıda bu video ile açıklandı.

Betaless PV

Ayrıca resmi internet sitesindeki yeni görselde şu;

Image

Animenin kadrosu da şu şekilde;

  • Nao Tōyama, Lacia
  • MisakoTomioka, Kouka
  • Hiromi Igarashi, Snowdrop
  • Shino Shimoji, Saturnus
  • Sora Amamiya, Methode

Image

Animenin galası 12 Ocak'ta MBS ve TBS tarafından yapılacak ve 13 Ocakta “Animeism” program kuşağında yayınlanmaya başlayacak. Animeism Block kuşağı Amazonun özel yayın kanalı Amazon Prime Video servisi üzerinden 200 ülkede yayınlanmaktadır.

Seiji Mizushima (Fullmetal Alchemist, Expelled from Paradise, Concrete Revolutio) animenin yönetmenliğini. Tatsuya Takahashi (The IDOLM@STER Cinderella Girls, Rewrite,Eromanga Sensei) ve Go Zappa (Koihime Musō, A Bridge to the Starry Skies, Blend S) serinin kompozisyonu ile görevlendirildi. Hiroko Yaguchi (Un-Go, Aikatsu!) ise redjuice'un orijinal tasarımına sadık kalarak karakter tasarımlarını yapacak. NARASAKI ve kz (Livetune) dizinin müziklerini düzenleyecek.

GARNiDELiA’nın “Error” parçası açılış teması müziği olarak, ClariS’in“PRIMALove” parçasıda kapanış teması müziği olarak karşımıza çıkıyor.

Tokyo Otaku Mode 2014 yılında seri şeklinde romanın İngilizce tercümesini yapmış ve romanı şu şekilde tanıtmışlardır;

İnsan zekasının yetisinin ötesinde üstün-gelişmiş yapay zekanın tanıtılması ile, insanoğlunun sahip olduğu teknoloji algısının çok ötesinde ileri teknoloji ile üretilmiş materyallerden varlıklar ardı sıra var olmaya başladı. Kara tabut şeklindeki hIE aygıttı ile donatılmış olan Lacia’da bunlardan biriydi. 17 aşındaki Arato Endo’nun her romantik hikayede olduğu gibi bu yapay varlık Lacia ile karşılaşması kaçınılmaz kaderiydi. Bu yapay varlıklar hangi amaç uğruna yaratılmışlardı? İnsanlar ile bu yapay yaşam formları bir arada var olabilecek miydi? Peki tüm bu sorunların ortasında 17 yaşındaki bu geç bir seçim yapabilcek mi…


Image

Hase’nin romanı seri şeklinde Newtype dergisinde 2012’de yayınlandı. Romana ait orijinal illüstrasyonları sanatçı redjuice (Guilty Crown, The Empire of Corpses, Genocidal Organ, Harmony karakter tasarımcısı) yapmıştı. İngilizce versiyonu için “animasyon versiyonları” görsellerini ise Wit Studio (Attack on Titan, The Ancient Magus' Bride) ve animatör Satoshi Kadowaki ( Guilty Crown ve Attack on Titan baş animasyon yönetmeni) gerçekleştirmişti.

Roman, Kadokawa'nın Famitsu Comic Clear internet sitesinde 2014’te başlayan yayınlanmaya başlayan Ptolemy's Singularity spinoff mangasının Gun Snark (Attack on Titan: No Regrets) ve Mitsuru Ohsaki (Onimusha: Night Of Genesis) tarafından yapılmasına esin kaynağı da olmuştur ve halen devam etmektedir. Kadokawa manganın tamamlanmış 4. kitabını Şubat 2016’da yayınlamıştı.

Kagura Uguisu tarafından orijinal romandan uyarlanmış  manga adaptasyonu, Kadokawa’nın Shōnen Ace dergisinde yer almıştır. Bu manga 2012’de başlayıp 2013yılında sona ermiştir.


Kaynak: www.AnimeNewsNetwork.com

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları