BEASTARS Mangasının Anime Uyarlaması Geliyor
HMV, Akita Shoten'ın Weekly Shōnen Champion dergisinin 10. sayısının kapağında Paru Itagaki'nin BEASTARS adlı mangasının TV animeye uyarlanacağını açıkladı ve ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Dergi kapağı ayrıca Osamu Nishi'nin Mairimashita! Iruma-kun adlı mangasının da animeye uyarlanacağını duyurdu. Dergi geçen hafta her iki manga için de önemli bir açıklama yapmıştır.

1. PV:

ÖZET

Manga, birçok umut, sevgi ve endişe içerisinde olan bir etobur ve otobur dünyasında geçmektedir. Regoshi, Cherryton Akademisi'nin drama klübüne üye bir kurttur ve kurt olmasına rağmen aslında çok hassas bir kişiliğe sahiptir. Manga, Regoshi'nin ve diğer birçok hayvanın gençlik yaşamını konu almaktadır.


Paru Itagaki, BEASTARS mangasını Eylül 2016'da Weekly Shōnen Champion dergisinde başlatmıştır. Akita Shoten, 11'inci derlenmiş kitap cildini 8 Kasım'da yayımlamış ve 12. cildini Cuma günü yayımlayacaktır. Viz Media, Kuzey Amerika için seriyi lisanslamıştır.

Manga, Mart 2018'de 11. Manga Taisho ödülünü kazanmıştır. Seri ayrıca Mart 2018'de 21. Japonya Medya Sanatları Festivali Ödülleri'nde Yeni Yüz Ödülü'nü kazanmış ve Paru Itagaki 22. Tezuka Osamu Kültür Ödülleri'nde manga için Yeni Yazar Ödülü'nü kazanmıştır. Manga daha sonra Mayıs ayında Kodansha'nın 42. Manga Ödülleri'nde En İyi Shōnen Manga ödülünü kazanmıştır. Seri ayrıca Aralık 2017'deki Kono Manga ga Sugoi! erkek okuyucular listesinde 2. sırada yer almıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları