BEASTARS Animesi 2020 Başında Netflix'de Prömiyer Yapacak
Netflix'den açıklama geldi.

Image

Netflix, Salı günü yaptığı açıklamada, 2020'de Paru Itagaki'nin BEASTARS mangasının TV anime uyarlamasının prömiyer yapacağını bildirdi.

Anime, 8 Ekim'de Japonya'da Netflix'te prömiyer yaptı ve 9 Ekim'de Fuji TV'nin [+ Ultra] programlama bloğunda ve TV Nishinippon'da yayımlandı.

Legoshi ve diğer birçok hayvanın ergenlik hayatını konu alan manga; umut, aşk ve kaygı gibi duyguların hüküm sürdüğü etobur ve otobur bir dünyada geçiyor. Ana karakter Legoshi, Cherryton Academy'nin tiyatro kulübü üyesi olan bir kurttur ve görünüşünün aksine aslında çok hassas bir kişiliğe sahiptir. Yaşamı boyunca bir korku nesnesi olarak görülmesine alışmış olsada, sınıf arkadaşları ile iletişim kurdukça okul hayatının yavaş yavaş değiştiğini görecektir.

Shinichi Matsumi (Porco Rosso, Pom Poko'nun yönetmen yardımcısı; Rurouni Kenshin, Rage of Bahamut Genesis'in bölüm yönetmeni), animeyi CG anime Studio Orange'de (Lustrous, Dimension Land) yönetiyor. Nanami Higuchi (Little Witch Academia, Ninja Slayer From Animation) senaryoları yazıyor, Nao Ootsu (Banana Fish'in alt karakter tasarımcısı, Saga of Tanya the Evil Saga'nın silah tasarımı) karakterleri tasarlıyor. Eiji Inomoto (Kan Colle, Ghost in the Shell Arise) CG ana yönetmeni ve Satoru Kousaki (Wake Up, Girls!, Oreimo , Monogatari) müzikleri besteliyor.

ALI, animenin açılış tema şarkısı "Wild side"yi ve YURiKA kapanış tema şarkısı "Le zoo"yu performe ediyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları