Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! 2021'de Yeni Bir TV Anime Serisi Oluyor
Rui Takatō'nun yeni Pale Blue Dot Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! adlı mangasının anime uyarlamasının resmi web sitesi Pazartesi günü, animenin 2021'de televizyondan prömiyer yapacağını açıkladı.

Web sitesi ayrıca anime için bir görsel yayınladı. Animenin adı, Battle Athletes Daiundōkai ReSTART! olarak belirlenmiştir.

Manganın prologu, Jitsugyo no Nihon Sha'nın manga web sitesi Comic Ruelle&Comic Jardi üzerinden 26 Haziran'da çıkış yaptı ve halen devam etmektedir.

Takatō'nun mangası, 90'ların multimedya serisi Battle Athletes Victory için yepyeni bir hikaye barındırmaktadır. 5100 yılında geçen bilim kurgu spor aksiyon serisinde, güneş sisteminin dört bir yanındaki seçkin sporcular, büyük bir atletizm turnuvasının şampiyonu Cosmic Beauty olabilmek için yarışmaktadır. Prolog bölümünde, yeni yarışmacıların yanında Lahrri Feldnunt, Kris Christopher ve Akari Kanzaki gibi 100 yıl öncesinin Cosmic Beauty'lerinin görüntüleri de yer almaktadır.


Battle Athletes Daiundōkai orijinal video animesi 1997'den 1998'e kadar Japonya'da yayınlanmıştır. Hikayeyi farklı bir olay örgüsü ve karakterizasyonlarla yeniden ele alan Battle Athletes Daiundōkai (Battle Athletes Victory) TV animesi de 1997'de prömiyer yapmıştır. Geneon her iki seriyi de home video olarak Kuzey Amerika'da yayınlamıştır. Serinin ayrıca manga, video oyunları, romanları ve radyo dramaları da bulunmaktadır.

Takatō'nun diğer mangaları arasında Devilman Grimoire, Mikarun X, Hagure Idol Jigokuhen ve Cynthia_the_Mission yer almaktadır. Seven Seas Entertainment, Devilman Grimoire'ı İngilizce olarak yayınlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları