Batman Ninja Animesinin İngilizce Fragmanı, Seslendirme Kadrosu Yayınlandı
Roger Craig Smith, Tony Hale feodal Japonya'da geçen Batman hikayesindeki yıldızlar arasında.

Warner Bros. Home Entertainment, Batman Ninja anime filmi için İngilizce seslendirilmiş bir tanıtım videosunu döndürmeye başladı. Videoda Warner Bros.'un filmi 24 Nisan'da dijitalde ve 8 Mayıs'ta DVD ve Blu-ray/DVD kombo paket ya da Blu-ray Disc Steelbook olarak raflardaki yerini alacağını açıkladı. Ayrıca videoda İngiliz oyuncular da açıklanmış durumda.

Açıklanan oyuncular şu şekilde: 

Roger Craig Smith (Batman: Arkham Origins), Batman rolünde,
Tony Hale,  Joker rolünde,
Grey Griffin, Catwoman rolünde,
Tara Strong (Batman: The Killing Joke), Harley Quinn ve Poison Ivy rolünde,
Fred Tatasciore, Gorilla Grodd ve Deathstroke rolünde,
Yuri Lowenthal, Robin rolünde,
Adam Croasdell, Nightwing ve Alfred rolünde,
Will Friedle, Red Robin ve Red Hood rolünde,
Tom Kenny, Penguin rolünde,
Eric Bauza, Two-Face rolünde.

Image

Warner Bros. da hikayeyi şu şekilde anlatıyor: 

Gorilla Grodd'un zaman makinesinin transferi esnasında Batman ninja çağı olarak anılan zamanda kendisi bulur, bu macera dolu yolculuk da elbette yalnız değildir; feodal Japonya'ya en büyük düşmanlarından bir çoğunun yanısıra Dark Knight müttefiklerinden birkaçı da gelmiştir. Kötü adamlar bölünmüş ülkeyi yöneten feodal lordların ünvanını ele geçirirken Joker de savaşan gruplara liderlik etmeye başlar. Batman'in yüksek teknolojili silahlarının neredeyse hiçbiri yanında olmadığından müttefiklerine (Catwoman ve genişletilmiş Bat aile dahil) güvenerek ülkeyi düzene sokmalı ve günümüz Gotham Şehrine dönmelidir. 

Anime filmin Japon oyuncu ve yapım kadrosu, Japonca tanıtım videosu için daha önce yayınladığımız yazımıza göz atabilirsiniz. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları