Baraou no Souretsu TV Animesi 2021 Sonbaharı'nda Aramızda
Hikaye, interseks bir karakter olan 3. Richard'a odaklanıyor.

Aya Kanno'nun karanlık fantastik tarihi drama mangası Baraou no Souretsu / Requiem of the Rose King'in 15. ve son tankobon cildi yayımlandı ve yayım tarihiyle birlikte bir duyuru yapıldı: Bu eseri baz alacak TV animesi 2021 sonbaharında ekranlardaki yerini alacak. Temmuz 2020'de de bu anime projesi ile ilgili haberler çıkmış ama çok da fazla detaylı bilgiye yer verilmemişti.

https://twitter.com/baraou_info/status/1371581976457719811

William Shakespeare'in ünlü oyunları 3. Richard ve 6. Henry'ye dayanan manga, Bölüm 3 itibariyle (ki bu da Ekim 2013'ten beri olan sürece tekabül ediyor) Akita Shoten'in Aylık Prenses dergisinde tefrika edildi. İngilizce baskısı Viz Media tarafından lisanslandı ve şimdiye kadar 13 cilt yayınladı. Yayıncı, manganın özetini aşağıdaki gibi aktarıyor: 

York Evi'nin hırslı 3. oğlu Richard, lanetlendiğine; doğuştan sonsuz karanlığa kadar lanetlendiğine inanıyor. Ama onu kişisel yıkım yolunda ilerleten gerçekten kader mi yoksa ruhunun eziyete duyduğu özlem mi? Shakespeare'in 3. Richard'ın yayımından önceki taslaklarına dayanan bu karanlık fantezi; dünyalar, sınıflar, iyi ve kötü arasında kral olabilecek bir adamı konu alır. 

Image


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları