Bandai Spirits Anime Hayranları İçin Artırılmış Gerçeklik Restoranını Açıyor
Enter Bell favori karakterlerinle etkileşime girmene olanak sağlıyor.

Bandai Spirits bir adım daha ileri gidip anime karakterleriyle etkileşimde bulunabileceğiniz bir kafe sunuyor.

Enter Bell yaratıcı menüler, ürünler ve akıllı telefon opimizasyonlarıyla hayranlar için eşi benzeri olmayan bir deneyim yaratmayı hedefliyor. Bungou Stray Dogs: DEAD APPLE ile başlayıp çeşitli animelerle bu yeni formatı test etmeyi planlıyorlar.

Sundukları servislerden biri sınırlı üretim iş birliği ürünlerininden bazılarını online olarak ön sipariş verebilme. Bunun sayesinde hayranlar  kafeye gittiklerinde sipariş ettileri ürünü temin edip, bitme olasılığı olan bir ürün için sırada beklememiş olacak.

"Tokimeki Point" karakterlerin dahil olmasına olanak sağlayan bir multi medya formatı. Müşteriler arttırılmış gerçeklik uygulaması aracılığıyla karakterleri görebilecek ve seslendirmenlerin kayıtları restornda oynatılacak. Buna ek olarak isteyenler karakterlerden mesaj ve email almak için kayıt olabilir. Ve pek çok kafede olduğu gibi fotoğraf çekilmek isteyenler için karakterlerin gerçek boyda standları olacak.

 

Bu konsepti deneyen ilk kafe Enter Bell değil. Daha önce Ranma 1/2 café gibi birkaç mekan bu ve bu gibi konseptlerle karşımıza çıkmıştı. Ve karakter yayınları git gide iş birliği yapan mekanlar arasında daha sık görülür hale geliyor.  Bu durum yakında bu tarz formatların normal bir şekilde bulunduğu restoranlara ışık tutuyor.

 

Restoran yakın gelecekte Granblue Fantasy ve DOUBLE DECKER! ile iş birliği yapmayı planlıyor.


Kaynak: Crunchyroll, Otakomu.jp

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları