Bandai Namco “One’s Justice”i Avrupa’da Tescilledi
Pazartesi günü Bandai Namco Entertainment tarafından Avrupa’da “One’s Justice” markasının alındığı açıklandı.

Pazartesi günü Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisinin 2018 ilk sayısında Bandai Namco Entertainment’ın Kohnei Horikoshi’nin My HeroAcademia mangasının konu alan My Hero Academia: One's Justice adında bir oyun geliştirdiğini açıkladı. Aksiyon savaş oyunu olarak Play Station 4 ve Nintendo Switch için Japonya’da çıkacak olan oyun için makalede yayınlanan görselde Izuku Midoriya, All Might, Tomura Shigaraki ve All for One yer almakta. Oyuna ait resmi internet sitesi Izuku ve Tomura karakterlerinin oyunda bulunacağını onayladı.

Image

Bandai Namco Enterainment ve Banpresto’nun 16-17 Aralık tarihinde düzenlenecek Jump Festa 2018 etkinliğindeki stantlarında oyuna ait ilk video ve oyuna ait ilk içerikler açığa çıkacak.

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları