Bandai Namco, One Piece , My Hero Academia ve Black Clover'ın Oyun Fragmanlarını Yayınladı
One Piece World Seeker, My Hero Academia: One's Justice ve Black Clover: Quartet Knights'ın fragmanları oyunculara heyecan kattı.

Bandai Namco Entertainment dün One Piece:World Seeker, My Hero Academia:One's Justice ve Black Clover: Quartet Knights için fragmanlarını yayınladı. Daha önce geçen hafta sonu Jump Festa'da da izleyicilere göstermişlerdi. Gelin birlikte göz atalım.

One Piece: World Seeker

The One Piece: World Seeker oyunu PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla bilgisayar için Amerika kıtasında ve Avrupa'da 2018 yılı içinde oyuncularla buluşmayı hedefliyor. Bandai Namco Entertainment America oyunu şöyle tanımlıyor:

  Yeni One Piece: World Seeker oyununda yepyeni bir one piece macerasına yelken açın. Luffy ve hasır şapka korsanları taze bir hikayenin içinde geri geliyorlar. Öyle ki oyunculara oynadıkça Luffy'nin bakış açısından, savaşlara ve geniş one piece dünyasında keşiflere konuk olma şansı sunuyor. Açık oyun çevresi ise oyunculara Luffy'nin lastik yeteneklerini tecrübe edebilmeleri için birçok güzergahı kullanma imkanı sunuyor. 
   Oyun sadece PlayStation 4 için de olsa Japonya'da da 2018 yılında piyasaya çıkacak. One piece animesinin üreticisi Hiroki Koyama'nın, medya yöneticisi Suguru Sugita'nın, oyun yöneticisi Yuji Suzuki'nin ve oyunun üreticisi Kōji Nakajima'nın yeteneklerini bir araya toplayacak diyim bari son olarak.

My Hero Academia: One's Justice

My Hero Academia'nın aksiyon oyunu da gelecek yıl oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. PlayStation 4 ve Nintendo Switch için Japonya'da çıkacak olan oyun için bu ayın başlarında Bandai Namco avrupada ticari marka oluşturmuştu. 

Black Clover: Quartet Knights

Third person-shooter türündeki oyun büyülü içerikleriyle birlikte 2018'de Japonya'da oyuncularla buluşacak.  Ayrıca daha sonra PS4 ve PC içinde batı'da çıkması da bekleniyor. 

Kaynak: ann

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları