Bandai Namco Entertainment, Bir Sword Art Online Mobil Oyun Üstünde Çalıştıklarını Açıkladı!
Animenin 10. yılını kutlamak için hazırlanan "Variant Showdown" adını taşıyacak olan bu oyun, tüm dünya üzerinde erişime açık bir şekilde çıkış yapacak.

Bandai Namco Entertainment, "Variant Showdown" adlı bir Sword Art Online mobil oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Oyunun çıkışında tüm dünya üzerinde erişime açık olması planlanıyor. Bu yıl içerisinde çıkması planlanan oyun, oynaması ücretsiz olacak ancak oyun içi satın alımlar yapılabilecek.

Gösterilen Duyuru Videosu:

Paylaşılan hikâyeye göre dahi bir lise öğrencisi, "Cross Edge" isimli bir oyun tasarlar. Herkesin ilgisini çeken bu oyunu çok kısa süre içerisinde duymayan kalmamıştır. Bir gün Kirito, Dicey Kafe'de takılırken oyun hakkındaki bir söylentiye kulak misafiri olur. Bu söylentiye göre oyun içerisinde hoodie giymiş, kimliği belirsiz kişilere yenildiğiniz takdirde hafızanızın bir kısmını kaybediyorsunuz.  Bu söylenti, Kirito'nun aklına Laughin Coffin loncasını getirir.

Bandai Namco Entertainment, oyun için bir web sitesi ve bir twitter hesabı açtı. Oyunun ön kayıtlarının başladığını ve ön kayıt olarak özel içerikler kazanabileceğinizi belirtelim. 

Ayrıca Aniplex, Sword Art Online serisinin 10. yıldönümüne özel olarak yeni bir video paylaştı. 16 dakika uzunluğunda olan bu video, Sword Art Online, Sword Art Online II, Sword Art Online: Alicization, Sword Art Online Movie: Ordinal Scale ve Sword Art Online: Progressive Movie - Hoshi Yaki Noru no Aria'dan kesitler ve müzikler içermektedir.

Aniplex'in Serinin 10. Yıldönümü İçin Hazırladığı Video:

Paylaşılan bilgiye göre, serinin 10. yıl kutlamalarına Tokyo 6 Kasım tarihinde ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Oyunun SitesiDengeki OnlineANNComic Natalie

Her türlü sorun, görüş ve önerileriniz için için; [email protected]

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları