Bandai Namco Beklenen Oyunu Duyurdu! Sword Art Online: Fatal Bullet
Üçüncü şahıs nişancı ve bir rol yapma oyunu olması planlanan çalışmanın hikayesini Sword Art Online isminin yaratıcısı Reki Kawahara ele alacak.

Bandai Namco Entertainment'ın Amerika ve Avrupa noktaları, Dimps'in geliştiriciliğini üstleneceği Sword Art Online: Fatal Bullet oyunu için Cuma günü bir fragman yayınladı. Yeni oyunun Playstation 4 ve Xbox One konsolları için piyasaya sürülecek olmasının yanı sıra 2018'in ilk aylarında da Steam platformuna düşeceği ve bilgisayar aracılığıyla oynanabileceği bilinmekte.

Bandai Namco Entertainment Amerika ve Bandai Namco Entertainment Avrupa, daha önce de gündemde olan bu oyunu "Projekt #1514" adıyla lanse etmiş ve Pazartesi günü ilk fragmanını yayınlamıştı. Bandai Namco'nun "projekt" kelimesini kullanması, Sword Art Online'ın ikinci sezonunun Almanca dili ile olan bağlantısına bir atıfta bulunulduğu Fatal Bullet'ın açıklanması ile kesinleşti. Diyez işaretinin ardından gelen 1514 sayısı ise Sword Art Online'ın kısaltılmış versiyonu olan SAO'ya bir gönderme. İngilizce'ye ait alfabede 'S' harfi on beşinci sırada olurken 'A' ve 'O' harfleri ise alfabenin birinci ve dördüncü sıradaki sesli harfleri.

Ansızın gündemin tepesine oturan Sword Art Online: Fatal Bullet, üçüncü şahıs bir nişancı rol yapma oyunu olarak hazırlanmakta ve animenin ikinci sezonunda seyircinin beğenisine sunulan bir VRMMORPG oyunu olan Gun Gale Online evreninde geçmekte. Ayrıca Sword Art Online'ın resmi olarak hazırlanan ilk Gun Gale Online temalı oyunu olma ünvanına da sahip aynı zamanda, Sword Art Online: Fatal Bullet. Bununla birlikte söz konusu oyun, Sword Art Online isminin PC ve Xbox One platformlarında boy göstereceği ilk 'proje' olacak.

Serinin mangakası, pek saygıdeğer Reki Kawahara beyefendi oyunun da hikayesini mahved... öhöm hazırlayacak. Oyuncuların yaptığı seçimlerin, hikayenin gidişatını etkileyeceği de bilinen detaylardan. Oyuncular, yeteneklerini geliştirebilecek ve yeni silahlar kullanabilme imkanı bulacak. Ayrıca Sword Art Online'ın görsel yapımlarında görmeye alışık olduğumuz karakterler de projenin içerisinde var olup, oyun zevkini arttıracak etkenlerden biri.

Diğer oyunlar gibi Fatal Bullet da silah mücadeleleri ile ön plana çıkacak bir oyun olarak programlanmakta. Kullanılan Unreal Engine 4 adlı oyun motoru sayesinde sahip olacağı gerçekçi grafikler bir anime uyarlamasına göre oldukça iddialı gözüküyor. Bazı bölüm sonu canavarlarını alt etmek için arkadaşlarınıza ihtiyaç duyabilirsiniz. Yardım almak isteyen oyuncuların takımlar kurmasının yanı sıra iki takıma da 4 oyuncuya kadar katılıma olanak sağlanması sayesinde çevrimiçi mücadeleler verilebilecek.

Bandai Namco'nun üstlendiği Accel World VS Sword Art Online oyununun da PlayStation 4 ve PlayStation Vita konsolları için Kuzey Amerika ve Avrupa'da, 2018 sezonunun Temmuz ayında satın alınabilir duruma getirilmesi planlanmakta.

Ağustos ayının ilk günlerinde, "Dengeki Bunko Aki no Saiten 2017" etkinliği için hazırlanan resmi internet sitesinden yapılan açıklamaların ışığında Sword Art Online adına ait yenilik ve gelişmelerin oyunlarla sınırlı olmayacağı söylenebilir.  Halihazırda tekelinde iki anime adaptasyonu bulundurmasının yanı sıra birçok manga serisi, oyun, özel bölüm ve film yayınlanmış durumda. Bununla birlikte Sword Art Online, henüz geliştirme aşamasında olmasına rağmen gelecek vaat eden ve oldukça büyük bir potansiyele sahip olan VR projesine de destek vermeye devam ediyor. Aniplex of America'nın Kuzey Amerika'da yayınlamak üzere lisans haklarına sahip olduğu Sword Art Online'ın live-action uyarlamalarının da Skydance Television tarafından gerçekleştirilmesi planlanmakta.

Oynanış Videosu

Sizce yeni oyun, Gun Gale Online evrenini başarı ile yansıtabilecek mi?

Sizce yeni oyun, Gun Gale Online evrenini başarı ile yansıtabilecek mi?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları