Bakumatsu Animesinin 2. Sezonu 4 Nisan'da Prömiyer Yapacak
Mitsutoshi Satō, Bakumatsu'nun yönetmenliği için Masaki Watanabe'nin yerine geçti

Renai Bakumatsu Kareshi akıllı telefon oyununun TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, Pazartesi günü ikinci sezonun başlığını ve ekibi açıkladı, yeni bir görsel paylaştı ve 4 Nisan'da prömiyer yapacağını açıkladı. Sezon Bakumatsu Crisis ismi ile yayınlanacak ve 4 Nisan günü TBS'de prömiyer yapacak . Seri daha sonra 6 Nisan’da BS-TBS’de, AbemaTV ve Nico Nico Douga’da yayınlanacak.

Web sitesinde kimin seslendireceği henüz belli olmayan yeni karakter Mugensai II'nin görseli yayınlandı. Ana oyuncular, eski rollerine devam edecek.

Image

Mitsutoshi Satō (Food Wars! Shokugeki no Soma, Bakuman. 2'de bölüm yönetmeni), ikinci sezonu  yönetmek için Studio DEEN'de Masaki Watanabe'nin (KADO - The Right Answer, Bartender) yerini alıyor. Masahiro Yokotani (All Out!!, Free! - Iwatobi Swim Club ) serinin senaryosunu ele alıyor, Hidekazu Shimamura (Clockwork Planet, Nodame Cantabile) Natsuki'nin özgün tasarımlarına dayanan karakterleri tasarlamak için geri dönüyor.

Ekibin diğer üyeleri:
Sanat Yönetmeni: Takeshi Satou
Renk Uyumu: Imari Katsuragi
Görüntü Yönetmeni: Akira Shimozaki
Düzenleme: Hiroki Koike
Ses Yönetmeni: Sadayoshi Fujino
Müzik: Ryo Kawasaki, Go Sakabe

Hi! Superb, açılış şarkısı "Brave Rejection", Zwei ise "Homura" adlı kapanış şarkısını performe ediyor.

İlk sezon Ekim ayında prömiyer yaptı ve Crunchyroll, seriyi yayınladı.

Oyunun hikayesinde kahramanımız gezi için Kyoto'ya gittiğinde bir adamdan gizemli bir cep saati alır. Kahraman saatini takıyor ve bir tapınağın torii kapısından geçiyor ve Edo döneminin son yıllarına 150 yıl önceye "başka" bir Bakumatsu devrine gidiyor. Kahramanımız eve, günümüze gitmek için bir çözüm bulmaya çalışıyor.

Orijinal oyun romantizm üzerine odaklanırken, anime  bilim-kurgu, aksiyon-macera serisidir.

Oyun, iOS ve Android'de 14 Mart 2017'de çıktı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları