Bakemonogatari Mangası, Senjougahara Hakkında Kısa Bir Hikaye İçerecek
Üstelik bu hikayeyi Nisio Isin yazacak.

Kodansha, Bakemonogatari'nin yaratıcısı Nisio Isin'in Hitagi Senjougahara hakkında özel “kısa kısa" hikayeler yazacak. Kısa hikayenin adı “Hitagi Dish” olarak isimlendirilirken Oh! great’in Bakemonogatari manga uyarlamasının ilk cildinde yer alacak.

Image

Oh! great,  ayrıca Bakemonogatari ile ilişkili özel bir edisyon da yayımlayacak. Manga sanatçıları Hiro Mashima (Fairy Tail), Atsushi Ohkubo (Soul Eater) ve Yousuke Kaneda (Kishuku Gakkou no Juliet) renkli illüstrasyon kartlarını çizecekler ve ilk cilt 15 Haziran'da raflarda yerini alacak. 

Bakemonogatari, Nisio Isin’nin ilk uzun metrajlı şehir fantezi serisi ve bu seri, gizli doğaüstü güçleri bulunan liseli Koyomi Araragi'yi baz alır. Bir gün sınıf arkadaşı Hitagi Senjougahara kollarına düşer ve onun neredeyse hiç ağırlığının olmadığını fark eder. Senjougahara, sorununun nasıl çözüleceğini bilmediğinden isteksizce Araragi'ye problemini anlatır.  

Image

Bakemonogatari‘nin manga adaptasyonu Kodansha’nın Haftalık Shonen dergisinde 14 Mart'tan beri serileştirilmeye başladı. Shaft, her büyük Monogatari romanını 2009'dan beri animeleştiriyor. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları