Baccano'nun Yaratıcısı Yeni Bir Manga Kaleme Alıyor
Ryohgo Narita'dan hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber var.

Young Gangan dergisinin Cuma günü Twitter üzerinden yayınladığı habere göre mangaka Ryohgo Narita (Baccano!, Durarara!!) daha önce de birlikte çalıştığı çizer Shinta Fujimoto ile yeni bir manga serisi çıkartmanın hazırlıklarını yapıyor. Dead Mount Death Play adıyla okuyucu karşısına çıkacak manga derginin 21. sayısıyla birlikte, 20 Ekim’de piyasaya sürülecek. Hikâyenin ne olacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz Ağustos, Narita Baccano’nun 1935. cildi üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Henüz yayınlanma tarihi belli olmayan bölümün hikâye için final niteliği taşımadığı belirtiliyor.

Kaynak:  ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları