B-Rappers Street Animesi Devilman Crybaby Seslendirme Sanatçısı ile Ritmi Belirliyor
Hip-hop temalı anime'nin galası bu baharda yapılacak..

 

Seslendirme sanatçısı ve rapçi Subaru Kimura, yeteneklerini rap ve hip-hop temalı yeni bir çocuk serisine kazandırmak için CoroCoro Comics ile birlikte çalışacak.


B-Rappers Street başlıklı manga ve anime, Sony Çocuk Starlar Projesi kapsamında çocuklara yönelik eğlence amaçlı içerik üretmeyi amaçlıyor. Manga,  CoroCoro Comics'in Nisan sayısında yayınlanmaya başlayacak ve Mart ortalarında gazete bayilerinde yerini alacak.


Anime uyarlaması Kimura'yı ana karakter Yohei olarak karakterize edecek. Kimura, çocuk animeleri dünyasına pek de yabancı değil, halen Gian in Doraemon'daki rolünü devam ettiriyor.  Hayranlar aynı zamanda onu DEVILMAN crybaby rapçilerinden Gabi olarak tanıyor. Müzikal yeteneği ona  bir multimedya projesi olan Hypnosis Mic'in başrolünü almasının yanı sıra ZOMBIE LAND SAGA'nın hip-hop temalı bölümünde rol almasını sağlamıştı.


 Videolar ayrıca CoroCoro Comics'in YouTube kanalından izlenebilecek. 

CoroCoro Comic YouTube channel

 B-Rappers Street animesi, FLCL Alternative ve Aware! Meisaku-kun'da çalışmış olan 'Pie in the sky' stüdyosu tarafından yapılacak. Galası bu Nisan ayında gerçekleştirilecek.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları