B-Project Animesi'nin 2.Sezonu Hakkındaki Gelişmeler
B-Project Animesi'nin 2. sezonunda kimlerin rol alacağı ve animenin hikayesi hakkında ufak detaylar duyuruldu.

B-Project animesinin resmi web sitesinin yaptığı açıklamaya göre; B-Project animesinin 2.sezon adı B-PROJECT: Zeccho Emotion (Summit Emotion) ve Ocak 2019'da yayında olması planlanıyor. Görselleri hazırlayan grup da Kitakore olacak.

Yapım için dönen ekibin içinde MAGES'in yöneticisi ve planları düzenleyen, orijinal yapımı hazırlayan kişi olan Chiyomaru Shikura (Steins;Gate, Occultic;Nine) bulunuyor. Ayrıca orijinal çizerler olan Utako Yukihiro ve Takanori Nishikawa (T.M. Revolution) da ekip de yer alan diğer isimler arasında. 

Ayrıca resmi web sitenin yaptığı diğer açıklamaya göre; 1. sezonu içeren derleme bir albüm de 28 Kasım'da piyasaya çıkacak. 

B-Project animesinin idol erkek karakterlerini Devils and Realist yapımcısı Utako Yukihiro üstlenmişti.

Animenin ilk sezonunun galası Temmuz 2016'da gerçekleştirilirken aynı yıl Crunchyroll da alt yazılı olarak yayınlamıştı. 

Anime, büyük bir kayıt şirketi olan Gandala Music'in A & R departmanından yeni kiralanan Tsubasa'nın hikayesini takip ediyor. Tsubasa, B-PROJECT'teki idol gruplarını denetlemesi için (Kitakore, THRIVE, and MooNs) hemen görevlendiriliyor. görevlendirildi. Bu, Tsubasa'nın ilk işi ve her biri şahsına münhasır idollerle ilgilenirken çeşitli olaylar yakasını bırakmaz. 

B-PROJECT Muteki Dangerous Telefon oyunu , Haziran 2017'de iOS ve Android cihazlar için piyasaya sürüldü. Oyunun yönetimi Mart ayında S & P'den MAGES'a taşındı. Franchise ayrıca, Ağustos 2017'de düzenlenen canlı konser ve Temmuz 2017'de piyasaya sürülen bir albümden oluşan bir sahne oyunu da içeriyor.


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları